Direktlänk till inlägg 6 september 2015

Helgen med plugg och besök

Av Carina - 6 september 2015 21:45

På torsdagen skulle jag till kuratorn. Ögondropparna gjorde susen och jag kunde se och köra bil igen. Jag fick lite sovmorgon till klockan åtta. Barnen är vakna på nätterna och detta med ögat har gjort mig så trött. Det har gjort så ont och jag har känt mig riktigt sjuk men nu när ögondropparna börja hjälpa så känner jag min mycket friskare. Så jag körde själv in och parkerade förbi Jamtli. Där parkerar man gratis och så får man motion också på köpet. Jag kom i god tid och hade pluggpapprena med mig om jag skulle få tid över. Jag hann plugga lite innan det var min tur att komma in.

Idag hade jag glada nyheter att berätta för henne. Att jag mår så mycket bättre och att fått ett positivt besked igår. Hon tyckte själv att jag såg piggare ut och att det märktes att jag mådde bättre. Vi bokade en ny tid efter det att jag har börjat jobba för jag tror att det kommer att bli jobbigt. Jag ska dessutom byta arbetsplats så då blir allt nytt. Jag hoppas jag klara av att jobba halvtid.

Jag åt lunch med Anna och sen var jag några ärenden innan jag åkte hem och fikade med Thomas. Jag hämtade barnen. Det är vinter på morgonen och sommar på eftermiddagen. Det är svårt att klä dem och så är det lätt att de glömmer bort att ta jackan med hem.

Barnen var lediga på fredagen och då skulle Linda komma. Jag behövde plugga innan hon kom så Thomas tog barnen med sig och åkte och handlade. Jag fick plugga i fred men ärligt talat vet jag inte hur det kommer att gå. Jag har så svårt frö att koncentrerar mig men jag tror kanske det är bra för mig. Att träna hjärnan lite. Nu missade jag några dagar då ögat inte fungerade och första inlämningsuppgiften är redan på måndag. Jag lyckades få till några frågor innan familjen kom hem och strax efter kom Linda. Hon och jag åkte iväg och åt lunch på Frösön. Vi åkte sen in till stan och strosade där lite. Jag hade lite ärenden men sen bara vi gick och kollade bara för att vi kunde. Jag hittade en poncho som jag köpte, några spel och baddräkter till Irma och Elvira på rea. Vi tog en fika innan vi åkte vidare. Jag hade köpt en dator som jag skulle hämta idag och så handlade vi maten jag glömde handla igår.

Då vi kom hem hade Thomas och barnen, kanske inte så mycket barnen gjort en låda för uteleksaker. Signe hjälpte till och fick prova skruva lite med skruvdragaren. Det blev en mycket bra låda men kanske är locket lite tungt. Jag lagade god mat och vi gjorde både förrätt och efterrätt. Vi åt i uterummet och sen la Thomas barnen och jag och Linda spelade Skippo och drack te i köket. Det blev en sen kväll. Så är det jämt då jag umgås med Ljusdalsdamerna, våra samtalsämnen tar aldrig slut.

Linda åkte iväg väldigt tidigt på morgonen så vi fick passa på att umgås på fredagen. På lördagen hade jag tänkt att barnen och jag skulle åka till stan och leka med Birger och fika men de hade lovat regn hela dagen så vi ställde in det. Nu blev det finare väder men vi stannade ändå hemma. Barnen verkade inte bry sig så mycket om att de utan de var hemma och lekte. Jag fick plugga lite till och blev klar med två tredjedelar av inlämningen. Även idag åt vi trerätters men det blev för sent så vi missade efterrätten. Vi åt lördagsgodis på eftermiddagen så var det fixat. Thomas tömde en massa i garaget som nu ska få sin plats på vinden. Jag och Signe letade kläder till flyktingarna som vi ska skänka. Passade på att kolla igenom alla kartonger i hobbyrummet. Nästa vecka blir det riktig röjning även här inne.

Idag har jag nästan blivit klar med inlämningsuppgiften. Tänkte plugga på förmiddagen men barnen var hel vilda då så jag fixade med tvätt istället och dammsög lite här och där. Efter lunchen pluggade jag och barnen var ute med Thomas. Vi åt efterrätten på eftermiddagen istället för igår och sen åkte vi till simskolan. Alla tjejer har sett framemot detta hela veckan. Signe tyckte att det skulle vara simskola varje dag. Idag fick inte vi föräldrar vara med inne utan vi fick sitta utanför. Det gick så bra för alla tjejer denna gång och även Elvira som var så blyg förra veckan gick det hur bra för som helst. Alla doppade huvudet i vattnet men Elvira vill inte riktigt hoppa från kanten själv. De skulle hämta upp något från botten av bassängen och då gjorde mina två små det med foten och slapp doppa huvudet.

Vi åkte hem och åt kvällsmat. Jag fixade mer med tvätten och barnen såg på film på tv. Nu är denna helg över och det känns som vi hunnit med en del. Barnen har längtat till dagis så det blir ju bra för dem att det är måndag imorgon igen!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards