Direktlänk till inlägg 10 juli 2012

Djungelhuset och naprapaten

Av Carina - 10 juli 2012 13:45

Ytterligare en bra dag till ända. Jag tror att jag har blivit mer ödmjuk sen jag fick barn. Jag uppskattar allt så mycket mer nu och Signe och jag pratar varje kväll om hur dagen har varit och de flesta dagarna har varit bra. Natten var ganska bra men jag tog in Signe till mig vid tre för då orkade jag inte gå in till henne fler gånger. Elvira fick lite mat för hon verkade ha magknip en sväng men sen somnade hon om. Jag hade ställt klockan på halv åtta för vi skulle iväg till djungelhuset idag. Elvira vaknade också då, jag snoozade så till slut gick jag upp. Vi åt frukost och sen packade vi ihop oss och åkte iväg. Vi hade bestämt med Stina och Anna med familj och vi dök upp 2 minuter för öppning. De andra kom strax efter. Signe är ju inte helt pigg men det gick bra för henne att fara omkring. Vi åkte rutschkana och klättrade lite här och där. Er mamma blev betydligt tröttare, det är bra för era föräldrar att leka här. Vi lekte och även de små tjejerna lekte, Moa börjar ju hänga på dem nu. De reste sig upp och for omkring efter bollar. De verkade vara nöjda. Vi åt lunch och lekte lite till innan jag behövde gå till naprapaten.

Pernilla körde mig dit och då jag kom gick han ut. Jag var lite tidigt, tog mig en kopp te och lyssnade på min mp3 spelare. Den dog häromdagen men har uppstött igen ifrån det döda. Det blev min tur att komma in och jag fick nog mer fysisk behandling denna gång, kändes det som. Bäckenet var fortfarande bra men ryggen var inte helt okej. Så det blev lite tryckande och dragande. Sen fortsatte han med det andra. Jag tänkte han kunde trycka så jag kunde bli lite smalare. Det kunde han inte hjälpa mig med, då försökte jag med om jag kunde få lite motivation. Inte heller det kunde han ordna men vi pratade lite om motivation. Han var snäll för han sa kan inte äta så många bakelser som du säger för då hade det synts. Att vara hos han är som att bli lite vägledd. Jag kom då på att min fika på kvällen är för njutning. Det är den enda gången på dagen som jag kan sitta själv och fika i lugn och ro. En stund då jag kan njuta av fikat. Han pratade fortfarande om att jag inte är så snäll mot mig själv. Du är bäst på att vara Carina. Du ska vara Carina som du är och inte som du tror att andra vill att du ska vara. Det är kanske inte så lätt. Jag är nog inte så snäll mot andra kanske men jag säger inte allt för jag är rädd att de ska bli ledsna. Er pappa tycker inte att jag för snäll mot honom… Idag ska vi ta bort kränkningar och sorg och lägga till glädje. Jag fick lägga händerna enligt order och titta på hans hand. Han frågade hur gammal jag var och sen räknade han ner. Nu är du sex år sa han och min hjärna gick på högvarv. Det var då mina föräldrar skilde sig. Jag kan inte minnas att de bråkade och jag har alltid tyckt att de varit en lyckad skilsmässa men jag kan ju ha tagit åt mig av den. Att det varit mitt fel, det är ju vanligt att barn gör det. Nu ska det bli spännande om det gör någon effekt. Jag ska komma tillbaka om 6 veckor. Han sa att det är bättre men kan bli ännu bättre.

Er pappa var precis runt hörnet då jag kom ut. Vi åkte till stan och vi började med att fika. Därefter handlade vi de vi var inne för. Signe behövde fler småtrosor då hon kissar i dem lite väl ofta. Hittade då även fina byxor till henne på rea. Vi kollade på sovsäckar men ska få lite mer information om dem innan vi bestämmer vilken vi ska ha. Jag köpte ett par jeans. Jag är trött på att inte kunna knäppa dem jag har när de är nytvättade. Jag hittade ett par på rea och sa att till hösten kommer jag igen och köper ett par nya i mindre storlek men nu vill jag att de passar. Vi handlade så vi kan sätta upp grindarna på altanen. Jag fick också tag i ett guldhjärta till Irma. Hon ringde och sa att de hade fått hem ett och det var rätt. Så jag köpte det. Vi åkte sen och handlade mat och sen hem. Det blev en kort kväll för vi var hemma så sent. Signe var arg som ett bi under middagen. Hon åt lite men sen skrek hon. Hon ville sova men jag fick inte klä av henne och bytta blöja. Allt gjordes under tvång. Hon var helt vild och bara skrek och sparkades. Hon var lika vild i sängen så jag tog upp henne. Då kräktes hon. Efter det var hon mycket gladare och piggare. Jag frågade om hon hade haft ont i magen och då sa hon ja. Hon drack sen mjölk och åt leverpastejmackor. Inte ville hon sova sen. De små somnade men inte Signe. Till slut fick er pappa lägga sig i hennes säng och sen somnade hon. Jag ska lägga över allt från min dator till vår externa hårddisk och sen ska Pernilla hjälpa mig med att laga min halvdöda dator. Kanske räcker det med att tömma den. Den var kanske för hårt belastad? Ikväll fikade jag bara en kopp te. Det kändes bra och jag var inte sugen på något annat. Det har kanske vänt?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Av Carina - 8 februari 2017 21:24

Lite mer reflektioner! I maj/juni är det tre år sen jag blev sjuk, eller sen jag fick min dom.  Jag var ju troligen sjuk länge innan jag fick domen, åtminstone drygt ett halvår innan. Fast det är ganska lång tid sen så har jag fortfarande inte förl...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kära Gabriel med Blogkeen
Följ Kära Gabriel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se