Direktlänk till inlägg 27 januari 2012

Sjukstuga

Av Carina - 27 januari 2012 10:08

Passar på att skriva här medan det är lugnt i lägret. Förmiddagarna är oftast lugna och sen blir det bara värre och värre... men härligt ändå!

Signe har varit hemma från dagis sen i onsdags då hon troligen hade krupp och sen fick hon feber. Nu är hon snuvig och har över 39 i temp. Alvedon gör susen... försöker klara oss utan men då hon skakar av febern får hon och i morse fick hon och sov 3 timmar till. Det var nog välbehövligt!

Hon hade andats konstigt och ansträngt hela natten så jag sa att hon får vara hemma. Åk du till jobbet men var standby om det behövs. Er pappa åkte och lovade komma hem till lunch. Er mamma skulle ju till bokbussen kl 13.00 Idag skulle vi varit borta och ätit lunch, skulle hämtat Signe efter bokbussen och sen åkt till Stina, Nils och Moa. SIgne längtar så efter Nils men nu fick vi ställa in allt. Det var -24 grader då er pappa åkte till jobbet men sen blev det varmare och bara -21 då jag åkte iväg. Bilen var lite seg... men den startade ju.

I onsdags ringde också er morbror och berättade att han skulle komma till Östersund med tåg och hade lite väntetid på en buss och undrade om vi kunde komma och säga hej. Visst ville vi det, han har ju inte sett Irma och Elvira ännu. Det visade sig vara tidigt... redan 06.30 skulle han komma och bussen skulle gå 8.10 igen. Jag kollade upp så det fanns ett kafe öppet och bestämde att vi kommer. Nu visade det sig att tåget skulle bli en timme sen men jag tänkte vi hinner ju ses ändå. Det är ju jobbigast för er mamma, alla tre tjejer var glada då vi väckte dem mitt i natten. På väg in hörde jag att tåget var ytterligare en kvart sen men då var det för sent att ångra sig. Det blev ytterligare en kvart sen då vi kom dit. Vi köpte lite fika och satte oss i den tråkiga väntsalen och fikade. Tåget blev ytterligare en kvart sen, tänkte vad händer om det blir ännu senare då missar de den enda bussen till Vemdalen. Det blev ännu mer försenat men bussen väntade in dem. Så istället för 06.30 kom de 08.15 man kan inte ens skylla på SJ då det var Veolia som körde!! Vi hann i alla fall krama om honom och säga hej! Han fick titta på småtjejerna men de tittade inte ens upp på honom. Signe fick en kram och har pratat mycket om Joa sen då vi kommit hem. Alla flickorna var finklädda med klänning men det fick han ju aldrig se men han fick veta att SIgne hade klänningen hon fått av honom på sig och att den passade.

Det var inget härligt väder, nu var det inte -24 som det var igår utan det var isigt i vinden så vi stannade inte på stan utan åkte hem igen. Er pappa kom sen hem och tog över och jag åkte till stan och gick till tandläkaren. Inga hål men lite på gång så det är tandtråd och flour som gäller!

Er pappa åkte och jobbade igen då jag kom hem och därefter var det fullt upp... förmiddagarna är mycket bättre. Signe var het som en kamin och somnade på golvet av utmattning. Hon somnade i mitt knä vid middagen också helt utmattad. Hon vill helst bara äta glass!!

Jag hjälpte er pappa lite med Signe och han mig med Elvira. Jag och Elvira åkte sen iväg på kafferep. Det var längesen vi träffades i grannbyn och det var trevligt. Då vi kom hem sov familjen och det hade nog gått bra annars hade er pappa ringt.

Idag har fortfarande er syster feber men nu efter frukosten är hon pigg, ändå är de 4,5 timme sen hon fick alvedon. Idag blir vi hemma, kanske går vi ut sen sväng men vi får se. Er pappa åkte iväg till jobbet redan kvart över sex så han ska komma hem till lunch och sen jobba hemifrån.

Det har ju gått bra att ha alla tre barnen hemma. Jag får ha det nästa vecka då er pappa ska till Sollefteå. Vi har också bokat in en Sundsvallsresa veckan efter. Då får vi besök av på onsdagen och kanske av Linda på tisdagen. VI har också fått tid till Elivra för ett nytt ultraljud på hjärtat nästa vecka och jag ska till sjukgymnasten med mina fogar. Så det är fullt upp!! Skulle försöka hinna in och kolla på vinterfestivalen en dag. Imorgon skulle jag och Signe kollat på Mora Träsk men det kan vi inte nu men vi kankse åker in och grillar korv i vinterparken en dag. Hoppas på finare väder!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards