Direktlänk till inlägg 10 maj 2011

Käre Gabriel och Valdemar 10 maj

Av Carina - 10 maj 2011 12:15

Idag fick jag väcka er syster klockan nio. Hon sov i min
säng som en stock, där hamnade hon på tidig morgon då hon drömde så mycket. Vi
tar ju ganska mycket hänsyn till våra värdar. I vanliga fall hade hon fått
skrika lite och sen somnar hon om igen. Jag hann lägga mig i er pappas säng och
läsa lite bok och kolla lite dator innan jag väckte henne. Vi ska ju till Malmö
och Ann-Catrin sover då hon jobbat i natt så vi får vara tysta. Så vi åt bara
fil hemma och sen ska vi fika mer på IKEA. Det gick smidigt och vi åkte till
IKEA, denna gång till rätt ställe. Vi handlade först, det blev en spade och så
10 kartonger. Vi betalade och gick ut med det till bilen. Handlade sen en varm
korv till Signe som hon brukar gilla men inte idag. Hon åt en bulle med ost men
var mest lite gnällig. Då vi fikat klart åkte vi till Västra hamnen.

Västra hamnen, gallskrek i vagnen, träffade cybervän,
skjutsade hem henne, till May Gull och er pappa tog Signe. Packade ihop det
sista och kollade ut vad jag mer vill ha. Åkte till Ann-Catrin och åt middag.
Signe lekte ute och går nu bra om man bara håller i en hand. Smutsig och fick
duscha. Somnade lätt, vill inte äta. Helst bara fil och yoghurt. Ingen banan
men ballerina kex. Mår bra men kan ibland få lite illamående känslor.

Tror att jag mådde dåligt för att du Valdemar inte heller
mådde bra. Funderar mycket på vad vi ska göra på måndag om de inte kan
reducera. Vi måste prata om det i helgen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Av Carina - 8 februari 2017 21:24

Lite mer reflektioner! I maj/juni är det tre år sen jag blev sjuk, eller sen jag fick min dom.  Jag var ju troligen sjuk länge innan jag fick domen, åtminstone drygt ett halvår innan. Fast det är ganska lång tid sen så har jag fortfarande inte förl...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kära Gabriel med Blogkeen
Följ Kära Gabriel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se