Direktlänk till inlägg 9 maj 2011

Käre Gabriel och Valdemar 9 maj

Av Carina - 9 maj 2011 12:15

Det är inte kul att få kindtänder. Signe var svår att somna
och sen vaknade hon och var otröstlig halv fyra. Hon ville inte ligga hos er
mamma så er pappa gick upp och gick med henne. Han provade lägga henne en gång
men då gallskrek hon men efter 35 minuter sov hon igen. Hon sov sen till åtta
och då satt hon upp i sängen och jag hämtade henne till mig. Hon skrek en liten
stund men sen somnade hon och sov där till halv tio. Er mamma var nere och
hämtade dator och lite Proviva. Läste lite i boken och till slut tänkte jag att
jag var tvungen att äta frukost. Precis då jag kom ner från trappen vaknade
hon. Jag skyndade mig upp då hon låg i min säng och är snabb… men hon hade
precis satt sig upp. Vi gick ner och myste en stund innan frukost.

Ann-Catrin hade varit och promenerat och sen sprungit,
duktiga hon. Signe var inte riktigt på topp men hade ingen feber. Hon visste
inte om hon skulle äta eller inte men fick fil och lite macka. Då vi ätit
frukost gjorde vi oss i ordning och åkte på lite utflykt. Signe ville inte
somna i bilen fast hon var trött. Vi åkte till Skanör och åt lunch, en jättegod
räksallad. Er syster ville inte äta något. Köpte små yoghurt till henne och
lite tekaka. Vi körde till Trelleborg och då somnade er syster. Ann-Catrin
skulle på Ica och eftersom Signe sov körde vi en sväng. Hon sov nästan i en
timme i bilen och det var bra. Då vi kom hem kom också Elin hem och då blev er
syster glad. Hon åt en yoghurt och lite macka och vi fikade lite muffins. Det
var underbart väder här hemma och jag borde haft smörjt er syster med solskydds
kräm. I Skanör blåste det så kallt så det var inte skönt att vara där. Vi satt
kvar i trädgården länge, Elin läste läxor. Det var intressant tyckte er mamma
för det var svensk historia. Signe var nöjd i gräset, Elin lekte med henne och
hunden gillar ju er syster.

Jag gick lite med henne och hon gick bra med att bara hålla
i en hand. Tog faktiskt ett steg själv men det kan inte räknas men det kommer
kanske snart.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Av Carina - 8 februari 2017 21:24

Lite mer reflektioner! I maj/juni är det tre år sen jag blev sjuk, eller sen jag fick min dom.  Jag var ju troligen sjuk länge innan jag fick domen, åtminstone drygt ett halvår innan. Fast det är ganska lång tid sen så har jag fortfarande inte förl...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kära Gabriel med Blogkeen
Följ Kära Gabriel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se