Alla inlägg under augusti 2010

Av Carina - 8 augusti 2010 18:00

I natt har er mamma sovit som en stock! Jag vaknade vid åtta av er systers om låg och pratade. Då visar det sig att er pappa ligger med datorn i knäet och har varit upp men jag har inte hört ett dugg. Skönt att få sova riktigt, det var inte så varmt som det brukar vara hemma. Vi gick upp och Signe åt riktigt mycket mat. Efter det gick vi ner och åt frukost. Tur att hon har en sån fin pyjamas så hon inte behöver byta till vanliga kläder.


Där träffade vi familjen Svensson och de var nästan klara då vi kom. Vi har ju bra med barnpassning då de är med. Vi åt frukost och Signe satt och lekte i vagnen. Det är otroligt vad snabb hon var på att ta tummen. Lärde sig igår och nu hittar hon båda tummarna hur lätt som helst. Jag fick sitta och stoppa i leksaker i handen hela tiden så hon inte tar tummen. Det kommer att bli ett tufft jobb. Nu döpte vi lite fler gosedjur, ett fick heta Ninna och ett Terra.


Efter frukosten gick vi in till Svensson och de fick gulla lite med Signe en sista gång innan de åker vidare söderut. Till slut somnade hon hos Ann-Catrin då hon nynnade för henne och hon la henne på vår säng och hon sov vidare. Det är ju skönt om vi kan få med en pigg tjej idag. Vi ska ju inte så långt men vi ska väl se oss lite omkring. Vi packade in oss i bilen och satte kosan mot Tidö slott. Det var inget speciellt med det slottet. Tog en massa bilder och gick runt, det var guidad visning en gång per dag men vi hade inte tid och vänta på den. Så vi körde till Eskilstuna. Där parkerade vi i stan och så gick vi mot den gamla staden. Hittade ett gulligt matställe men oj vilka priser. Vi satte oss istället på ett kafé.


Där åt er pappa en skink- och ostpaj och er mamma en bagett. Signe fick först ligga på golvet för vi har varit kloka nog att ta med en filt hon kan ligga på. Därefter satt hon i en barnstol. Det är skönt att hon kan sitta i barnstol nu, hon måste ha stöd men en stund kan hon sitta där. Vi och åt och er mamma drack en ovanligt god kopp te, Chai te. Då vi var klara gick vi en runda, ner till en park och sen runt i gamla staden. Vi avslutade promenaden i stan men det är ju söndag och den var ganska död. Er pappa handlade några tidningar. Vi gick tillbaka till kaféet och tog lite fika ännu en god kopp te och en god bulle. Vi satt där och myste ett tag, det var ett riktigt mysigt ställe.


Vi åkte sen söderut. Det var inte så fint väder, dock inget regn men vi körde direkt till Linköping. Fint med gps, kom fram direkt till hotellet. Det gick bra att köra förutom att er pappa sov det mesta och jag fick roa mig själv. Signe var duktig idag med men er pappa fick hjälpa henne med att somna en gång men nappen. Hon sov skönt då vi kom till hotellet och låg sen skönt avslappnad i vagnen. Vi packade in oss och fick ett helt nytt rum. Nu fick Signe en riktig spjälsäng och resten av rummet var jättefint.


Vi gick direkt och åt middag. Signe fick lite mat och höll sig lugn ganska länge. Er mamma åt buffen och den kunde jag äta av direkt och då fick er pappa ha Signe. Då han fick in sin mat hade er mamma ätit klart, praktiskt. Vi fick efterrätt båda två men er mamma tog med min för Signe ville inte vara kvar längre. Dock blev hon väldigt tyst och intresserade då vi körde därifrån. Det var mycket folk, vi åkte hiss och gången till rummet var mycket intressant. Er pappa hade så ont i ryggen och huvudet att han la sig. Signe och jag myste och åt. Hon somnade ganska tidigt idag, redan halv tio… vi får se då hon vaknar. Er mamma och pappa lekte lite med Internet innan vi somnade.

ANNONS
Av Carina - 7 augusti 2010 18:00

Er mamma funderade igår kväll då jag lag mig på min lilla giraff. Den du Gabriel fick av din mormor som jag burit med mig överallt. Det gör jag inte längre och har inte alls samma behov av att ha med mig den. Kan det vara att du har släppt taget om mig Gabriel? Att du ser att din mamma har det bra nu då vi fått lilla Signe. Jag pratade mycket med dig och hade jämt med giraffen men det kom liksom av sig då Signe föddes. Det känns bra för mig att det är så. Jag känner inte att jag övergett dig utan snarare att du har släppt taget om mig. Kanske kan det också vara att er morfar kom till er. Ni är ju tre nu och det är vi med… er mamma tänker hur ofta som helst på er och nu när Maja var här sa hon en dag. Om alla dina barn hade fått leva hade du haft tre barn. Det är faktiskt jätte orättvisst att vi bara har Signe här på jorden.


Vi hade ställt klockan och gick upp strax efter sju. Signe fick sova vidare och vi började packa. Åt sen frukost, börjar bli van vid att få mannagrynsgröt nu varje morgon. Nu åker ju dessvärre vår aupair hem… alla tre faktiskt. Det gick rätt så smidigt på morgonen och vi kom bara iväg en kvart efter planerat. Första stoppet var i Svenstavik där vi behövde tanka. Där lämnade vi också familjen Svensson, de körde före oss och vi bestämde att vi träffades i Västerås istället. Vi gjorde nästa stopp i Ytterhogdal, denna gång vid kyrkan. Vi bytte på Signe och gav henne lite mat. Körde sen till Bollnäs, Signe var otröstlig på väg dit men er pappa fixade med nappen och hon somnade. Hon vaknade dock lite för tidigt men vi höll ut till Bollnäs. Åt där på Max innan vi körde vidare.


Vi tog en annan väg än vad gps valde. Vi körde på små kurviga vägar men sölkorvar framför oss hela tiden. Vi låg bakom en polisbil ett tag som låg 5 km/t under vad det var men efter ett tag körde han in till kanten och släppte förbi oss. Vi var en ganska lång karavan. Men sen vågade man ju inte dra på direkt. Så vi blev lite försinkade både här och där. Signe fick hjälp med nappen igen och vaknade en halvtimme innan vi kom fram. Er mamma hade inte åkt denna väg så det var kul. Det var en ganska bra väg, den blev bättre och bättre. Då vi kom fram checkade vi in och sen duschade er mamma och Signe fick mat. Vi gick ner till stan, regnet hängde i luften och Signe var inte glad. Vi provade med allt till slut fick er mamma ha henne i babybjörn och sen gick det bra i vagnen. Vi åt på Jensens Böfhaus och det var lika gott som vanligt.  Er mamma åt kyckling och Signe sov tills jag hade ätit nästan klart… hon var sen uppe och vandrade runt till alla. Då det var efterrätt fick jag henne att somna i min famn. Jag åt mjukglass med tillbehör och er pappa chokladmousse. Jag fick även Pickwicks mango te och det var längesen. Oj, vad gott det var, er pappa fixade en kopp till, till mig och nu måste jag nog köpa det i Danmark. Det finns inte att köpa som privat person i Sverige.


Då vi gick hem hade det regnat och Signe var nöjd hela vägen hem. Vi stannade i baren och er pappa och Rickard köpte var sin öl. Er syster har hittat tummen idag. Vips så hade hon den i munnen, inte bara en gång utan hur många som helst. Hon håller ju inte nappen själv och det är ju lätt att få in tummen. Hon har inte den som tröst utan för att det kliar i munnen men vi vill inte att hon ska få smak på den.


Då vi satt där i baren kräktes Signe ner er mamma rejält, på kläder, i håret och jag kände hur det rann inne på kroppen. Inte nog med att jag blev nerkräkts utan det lukar illa, undra om det är Semper 2 som luktar extra illa? Så då vi kom tillbaka till rummet fick er mamma duscha igen. Vi tog även in er syster och duschade henne. Det tyckte hon inte alls om, vi trodde hon skulle väcka hela hotellet. Fick på henne pyjamas och ny blöja och till slut blev hon nöjd igen. Hon fick mat och sen somnade hon gott i sin säng. Skönt att vi inte behöver ha vagnen som säng längre. Hon vill gärna kunna flaxa med armarna som farfar.

ANNONS
Av Carina - 6 augusti 2010 16:30

Er mamma är nog inte gravid, nu kommer det mera mens, det rinner ur mig. Det var trist för man har ju ändå förhoppningar. Det hade ju varit så mycket billigare om vi kunde fixa det på hemma plan. Idag ska vi åka på utflykt till Hoverberg. Dit har inte er mamma och pappa varit någon gång ännu. Först körde er pappa och Rickard och lämnade bilen på service. Så vi fick köra A4 på utflykten. Vi fick stanna efter halva vägen för er mamma var så åksjuk. Det är då jag har mens, av blodförlusten blir jag åksjuk, eller vad det nog kan vara. Det blir bättre då er mamma kör.


Först åkte vi till en grotta. Man fick först gå upp för ett berg och det gick inte så bra med barnvagn. Så vi hängde Signe i babybjörn. Då vi kom upp dit gick vi in i en grotta och då fick vi gå nerför. Där var det kallt inne, bara några plusgrader. Det var tom snö kvar där inne. De hade lyst upp med rött och grönt och det var häftigt där inne men kallt. Då vi varit där åkte vi till toppstugan. Vi hade fika med oss men vi skulle handlade kaffe/te men de tog ju inte kort. Så vi fick skramla ihop våra pengar så alla fick fika. Nu kom molnen och det var trist… då man ville ta kort på utsikten. Man ser otroligt långt bort, men det är ju bara en topp som sticker upp så inget är i vägen. Efter en stund började det att regna. Så vi packade ihop för att åka hem. Rickard och Elin hade försvunnit in i skogen för att plocka blåbär. De skulle nog bo i norrland i alla fall. Det är små norrlänningar i dem.


Signe sov inte mycket idag men hon åt desto mer. Ska väl ta ett skov i utvecklingen igen. Vi fick åka hem så vi hann hämta bilen på verkstaden. Nu hämtade er pappa även takboxen. Vi ska ju åka om två dagar så vi måste ju ha den hemma, eller det känns ju bättre att vi har den nu än att vi ska hämta den på lördag. Det enda som är synd är att er pappa bara engagerar sig i denna jäkla box. Vi borde börja packa, vi ska ju ändå åka om två dagar. Fick även hänga tvätt fixa mat till Signe och kan kollar box. Det är en dålig sida er pappa har, att han får tunnelseende.


På kvällen åkte vi och åt mat på Arctura. Det är ett roligt ställe att ta med gäster på. Vi hade även tur med vädret så vi såg långt. Första gången er mamma och pappa var där så snöade det ju och vi såg knappt skidstadion nedanför. Det var ändå en häftig upplevelse och god. De har god mat. Så även denna gång och vi satt där ganska länge och hade trevligt. Signe är lättsam att ha med sig på utflykter. Hon sover mest i bilen, hon är lika social som sin mamma och vill inte missa något.


Då vi skulle gå så gick tjejerna ner och Elin hade fått en ny mobil förskottspresent. De tog kort och vips var den i luften och flög ner någonstans. Vi letade efter den men hittade den inte. Det är ju ganska långt ner och den kunde ju ha hamnat precis vart som helst. Vi letade och letade och till slut hittade Maja den. Den låg ute på en avsats som man inte kom åt. Er pappa och Rickard fick med hjälp av en sopborste ner den i en låda. Den var inte hel men de kunde i alla fall använda minneskortet hon hade ju tagit ganska många bilder.


Efter det äventyret åkte vi hem och fikade på altanen. Er mamma är så nöjd över att den äntligen är klar, den är inte helt klar men man kan använda den. Nästa år måste vi ha ett staket så Signe inte trillar ner hela tiden. Hon fick ju en spark bil av er moster och kusin då hon döptes och den kommer hon att kunna köra ut på altanen. Er mamma började packa lite innan vi gick och la oss.

Av Carina - 5 augusti 2010 16:30

Det var kanske ingen nidblödning? Det är kanske mensen som kommer men det är ju en vecka tidigt minst… denna gången kändes det ändå som att jag vore gravid. Kanske lite tidigt och er mamma vill nog ändå hellre göra äggdonation för det känns säkrare. Mina ägg är inte som de ska vara!


Idag åkte vi till badet. Ann-Catrin fick en relax entré i födelsedagspresent så vi skulle relaxa idag. Nu visade det sig att de inte öppnade förrän kl tre och det var ju lite väl sent. Så vi fick gå på vanliga badet istället. Er pappa är ju inte så glad för att bada men han följer snällt med men ska få åka därifrån tidigare. Vi fick köpa ett par badbyxor till Signe, er pappa valde och det blev ett par gröna. De måste ha sådana i badet så det inte kommer lite bajs…


Signe älskade att bada. Hon verkar vara en riktig fisk. Vi var i barnlandet och hon var fascinerad av vattnet och alla andra barnen. De stora barnen tyckte också det var roligt att Signe badade så de var och lekte med henne en stund. Vi tog mycket foto och filmade henne. Både er mamma och pappa var med och badade och barnlandet är ju lagom för er pappa också. Det var öppet ut också och där härjade de stora barnen och Rickard.


Vi fick vänta otroligt länge på lunchen. Er syster får en sådan surläpp ibland och hon kan verkligen konsten att se sur ut. Nu sa Rickard att er pappa också hade den surläppen. Först fick han stå i kö i minst tjugo minuter. Därefter fick vi vänta 40 minuter innan maten kom. Maten tog dessutom slut, man fick ändra meny hela tiden. Er mamma och pappa fick i alla fall det vi hade beställt det var värre med de andra som kom senare. Då han ätit gick han och gjorde sig i ordning. Han tog sen Signe och de åkte och hämtade vår takbox. Vi har ju köpt en ny för vi kan inte öppna bakluckan på A3 om vi har den gamla. Vi vill ha en takbox med oss till Skåne för vi kan inte lasta så mycket då vi har vagnen med oss. Nu visade det sig att boxen inte hade kommit så nu hoppas vi den kommer imorgon…


Er mamma simmade 500 meter, först 100 ute men det var så kallt att jag gick in och fortsatte. Då alla var nöjda så åkte vi hem. Ann-Catrin, Rickard och två av tjejerna åkte och handlade. Vi andra åkte hem. Idag invigde vi både grillen och altanen. Vi har ju inte hunnit köpa trädgårdsmöbler men våra gamla i plast dög gott och så hade vi extra stolarna. Er mamma drack rosé vin för första gången sen jag var 19 år. Det var inte så illa, bättre än både rött och vitt just nu. Er mamma är inte så förtjust i vin längre, inte alkohol alls faktiskt. Vi åt gott, er pappa tyckte det var kul att grilla i den nya grillen. Vi har ju en gasolgrill och det passar er mamma och pappa bra, enkelt.


Då vi ätit gick vi ner till sjön och tog lite kort. Det var mysigt och fint där nere. Det blev solnedgång och så otroligt vackert. Lugnt och skönt, det är bra att man bor en bit ifrån sjön. Idag hade vi kunnat bo här nere med i 90 % av fallen blåser det iskallt. Men det är härligt att ha det så nära.

Av Carina - 4 augusti 2010 16:30

Idag ska det hända mycket, er mamma ska få massage och så ska Maggan med tjejer komma. Vi sover ju ofta till nio och familjen Svensson kom in då vi gick upp. Vi åt frukost och efter det åkte er pappa och Rickard till gamla stationen för att hämta möbler.  Er mamma fick en liten blödning idag och undra om det skulle kunna vara en nidblödning och att jag är gravid. Har känt på mig att jag skulle kunna blir gravid nu och det känns som om jag skulle kunna vara gravid. Hoppas, det hade ju varit häftigt. Fast er mamma tycker att det är säkrare att blir gravid via äggdonation men dyrare. Er mamma lämnade över Signe till Ann-Catrin och åkte till stan för att få massage.


Då jag kom dit sa hon att jag hade beställt helkroppsmassage men det hade jag ju inte. Jag hade bara beställt massage för jag visste inte vad jag kunde välja på. Jag valde regnbågsmassage. Det var massage på fötterna och ryggraden. Hur skönt som helst, hon hade lite eteriska oljor så det luktade örter i hela rummet. Jag kände mig hur lätt som helst då jag kom ut därifrån. Jag åkte och hämtade Maggan och tjejerna och så körde vi och parkerade där de andra skulle komma. De kom strax efter och vi gick till stan för att äta lunch. Er pappa och Rickard tyckte det luktade så starkt om blommorna och växterna men det visade sig vara jag. Så då kallade de mig för marinerad… alla mina örtoljor gjorde att jag luktade marinad. Vi åt lunch och sen gick vi på stan. Er mamma handlade inget och tröttnade efter en stund. Det gjorde även Signe, hon somnade av sig själv i vagnen och höll nappen i handen, gulliga unge. Så vi åkte hem före, men tog Rickard med oss. På väg till parkeringen träffade vi Anna och Pernilla. Vi bestämde att de kunde komma när de vill för vi skulle ju vara hemma.


Då vi kom hem började er mamma med maten, vi skulle äta tacos. Alla kom sen en efter en och det blev fullt i huset. Tur att vi köpt ett stort bord och att vi har det färdigt i köket. Vi satt inne och åt och hade det trevligt. Vi åt och pratade och våra samtalsämnen verkar aldrig ta slut. Alice fick vara med de stora tjejerna och var så nöjd då. Signe uppförde sig hur bra som helst som vanligt. Det blev en ganska sen kväll och alla var nöjda då kvällen var slut. Det blev inte som er mamma tänkt med sovningen. Tjejerna ville inte sova i husvagnen som var planerat utan Maggan och hennes tjejer fick sova i husvagnen och vi blev ensamma i huset. Det var en bra och rolig dag idag.

Av Carina - 3 augusti 2010 16:30

Signe vaknade sent som vanligt så familjen Svensson var uppe före oss. Det är skönt att ta det lite lugnt på morgonen, det tycker i alla fall er mamma som är så morgontrött. Vi åt frukost och satt länge och åt. Er pappa och Rickard åkte sen till stationen och hämtade en skänk som vi ska ha i vardagsrummet. Den ska stå bakom kyl och frys men där är ingen tapet ännu men det är skönt att få hit det. Er mamma är lite svag att bära sådant. Eller jag har blivit svag… innan jag träffade er pappa var jag stark men sen har jag inte behövt bära. Mia sa till, det märks att du inte är själv längre, du kan inte göra allt längre utan behöver hjälp. Precis så är det, innan då man var själv hade man inget val och nu har man blivit bekväm och bortskämd.


Er mamma skulle på massage så då var Ann-Catrin barnvakt, Signe sov då jag åkte. Vi skulle träffas i stan sen allihopa men er mamma körde först. Jag var i god tid, visste ju inte riktigt vart det låg någonstans och så kom jag iväg tidigt hemifrån. Jag satt och väntade och hade min mp3 spelare med mig och lyssnade på vinterpratare. Till slut blev det min tur, hon trodde jag hade beställt helkroppsmassage men jag är öppen för allt. Tycker det är lite spännande att prova nytt. Så jag tog regndropps massage, då masserar man spinalnerven i ryggen, först via fötterna och sen via ryggraden. Hon använde sig av eteriska oljor så hela jag luktade. Det var hur skönt som helst och jag bokade en ny tid om en månad.


Jag åkte och hämtade Maggan och tjejerna på stationen och vi åkte till parkering vid hamnen. Där träffade vi de andra som kom hemifrån. Vi gick upp till stan, skulle börja med att äta lunch. Er pappa och Rickard tyckte det luktade marinad eller om det var från några blommor. De kom sen på att det var er mamma som luktade, alla oljor som jag fått på mig. vi åt på Brunkullan och det var riktigt gott, även Signe ville ha mat. Hon hade sittvagnen och låg där och myste då vi åt och sen fick hon mat. Vi gick sen lite i affärer och jag lyckades somna Signe men det var några barn som var nyfikna och väckte henne. Vi gick runt och runt i olika affärer, er mamma och pappa gick till systembolaget och fyllde vagnens underrede med öl och vin. Efter ett tag tröttnade er mamma och jag, er pappa och Rickard åkte hem. Vi träffade Anna och familj, de ska komma till oss ikväll så nu fick de veta att vi snart var hemma.


De andra kom strax efter oss. Tjejerna packade in sig i husvagnen och Maggan i lilla rummet. Vi gjorde mat, tacos och Anna, Pernilla och Alice dök upp. Vi åt och drack och hade allmänt trevligt. Er mamma hade lite efterrätt kvar och vi åt upp den. Vi satt kvar och pratade länge och sen åkte Anna och de hem. Tjejerna blev inte överens och det slutade med att Elin sov i friggeboden och Maggan med de andra tjejerna i husvagnen. Det var en mycket trevlig kväll, synd att vi inte kan ses så ofta.

Av Carina - 2 augusti 2010 16:15

Er mamma vaknade och var även idag gråtfärdig. Undra om det är så att vi har en viss mängd tårar som ska ut och kom de inte ut igår så väntar de på få att få komma ut idag. Men det blev aldrig så. Idag blev det stora städdagen. Er pappa struntade i att olja altanen och det var ett bra beslut. Vi får gäster idag och det är ju inte så nog med att olja den. Det har vi ju olika åsikter om, er mamma oljade ju inte in min altan i Ljusdal. Det gick ju bra där så vi kan ju vänta till senare i höst eller till våren.


Vi hjälptes åt och städa över allt. Er mamma lyxade till friggeboden lite med vinglas, koppar, vattenkokare, vattenkaraff och kaffe pulver. Rickard vill ju ha kaffe då han vaknar och eftersom vi brukar ha sovmorgon kan han nu fixa det själv innan frukost. Det ser i alla fall fint ut i friggeboden. Taket i lilla rummet blev också klart. Nu kan snart Signe flytta in där. Hade tänkt att Maggan kunde bo där nu när de kommer. Sängen står ju kvar där sen er moster och kusin bodde där då de var här.


Vi åt lunch och middag och fixade lite fika till kvällen för familjen Svensson kom sent. De hade ju kört från Örebro och dessutom badat där innan de körde. De kom dock tidigare än vad deras gps förslog men vi hade precis hunnit bli klara så det gjorde inget. Signe var också vaken och det var ju kul. Det var ju inte skillnad på huset än då de var här förra gången, speciellt för Rickard och Elin. Vi gick lite husesyn och sen fikade vi. Er syster fick en doppresent en elefant som har massa lappar på sig. Sådana fina lappar som barn gillar att tugga på, typ tvättråd. Er mamma och pappa fick en jättefin tavla, det är en bild från Bydalen som de har tagit själv. Den var jättefin och nu kom nästan er mammas tårar igen. Er mamma fick även en extra present av Rickard. En liten grej som gör att man suger ur luften ur påsen innan man fryser in saker, istället för att göra det för hand. En fiffig grej…


Det blev ju en ovanligt sen kväll för er mamma och pappa. Ändå gick vi inte och la oss så sent men vi var ju tvungna och prata lite innan vi gick och la oss. Det kände i alla fall skönt att vi hann klart allt idag och att vi är laddade för besök. För imorgon kommer Ljusdalsborna och då blir det mer äventyr.

Av Carina - 1 augusti 2010 16:15

Idag sov er syster ända tills 10.45, hon somnade vid elva. Det är en nattramlare och morgon trött unge vi fått. Det passar er mamma bra men man blir ju lite orolig över om hon lever eller inte då hon sover så länge. Ledin konserten tog väl bra på henne.


Idag satte er mamma in ett foto på Signe i den fina ramen jag köpte med rosa pärlor på. Där ser hon ut precis som en apunge men en söt apunge. Stora ögon, mycket hår, puffiga kinder… hon såg verkligen ut som en apunge då hon var liten. Satte även i foto i hennes fotoalbum hon fick av er mormor. Jag började också lägga in en beställning på foto från extra film. Man fick 40 gratis foto då man beställde så nu ska er mamma beställa en massa.


Er pappa kapade bräder och målade dem till taket i lilla rummet. Er mamma packade upp lådorna från gamla stationen. Det var mycket kläder att rensa upp och er pappa har så svårt för att kasta… han har hur många skjortor som helst undrar när han kommer att använda dem? Er mamma hittade lite roliga kläder som jag glömt bort att jag hade. Snart är alla kläder hemma och det är skönt. Vi har ju i alla fall en garderob att lägga kläderna i. Vi tog ut den tre sitsiga skinnsoffan i uterummet så nu kan vi sätta alla kartonger där ute. Vi använder ju inte det rummet lika mycket längre. Dels är där ingen tv och dels har vi det som förvaring just nu.


Signe satt så fint i barnstolen idag. Hon satt helt rak i ryggen och verkade trivas som fisken i vattnet. Det är bättre för henne att sitta där och äta. Hon kladdar ju ner hela babysittern då hon äter där.


Idag blev er mamma ledsen igen. Det kom på dagen eller kvällen denna gång så vi slapp vara uppe hela natten. Det känns som att er mamma sitter fast med Signe och att jag är fastlåst vid spisen. Det är er pappa som gör alla de roliga sakerna. Dessutom får han alltid göra klart det han ska göra. Er mamma börjar lite här och där och blir aldrig klar. För mitt då jag gör något vaknar Signe och jag får släppa det. Er pappa påpekar dessutom ofta att jag inte är klar… varför lämnade du det bara där? Ja, varför? Er pappa skulle behöva vara hemma själv i tre dagar och känna efter. Först är jag hemma hela dagen och är med Signe och sköter hemmet, sen kommer er pappa hem och då är Signe gnällig och trivs bäst hos sin mamma. Jag blir stressad av att hon skriker hela tiden och det slutar alltid med att jag tar henne och er pappa kan göra vad han vill igen.


Nu hade vi tagit hem saker från stationen och er mamma känner att vi inte kommer bli färdiga då familjen Svensson kommer. Vi har mycket att städa undan och er pappa vill olja altan och sätta tak fast det ser ut som ett bombnedslag. Varför hämtade vi så mycket på stationen säger er pappa? Det är det enda roliga er mamma har. Jag får inte bygga utan jag är bara hemma fru. Nu är det ju så att jag är hemma fru och har valt det men något annat kan jag väl göra.


Er pappa sa att du säger ofta till mig att det ska vara klart då och det ska vara klart då. Ja, jag har kanske inte alltid så mycket koll på att det blir för mycket att vi inte hinner men då måste er pappa säga till. Vad ska jag göra, sätta upp tak eller montera grill? Jag blev egentligen ledsen då jag tyckte att montera grill inte var högst på prioriteringslistan. Jag tyckte vi skulle städa och få i ordning men er pappa sa att du sa att vi ska grilla då vi får gäster.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kära Gabriel med Blogkeen
Följ Kära Gabriel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se