Alla inlägg under augusti 2010

Av Carina - 15 augusti 2010 18:15

Signe sov lite längre idag, tack och lov. Vi la oss inte förrän över två och då vill man gärna ha sovmorgon. Då vi kom upp var redan er mormor, moster och Ian uppe. Ian hade vaknat sju och velat leka med er moster. Det ville inte hon så han fick se på film. Han brukar också sova länge men inte just idag. Vi åt frukost och er mormor hade börjat städa upp. Vi hjälptes åt efter frukosten att få i ordning. Er morbror och Thomas var väl inte så pigga men Suss kom upp och åt frukost med oss.


Vi hade tänkt åka till Skånes djurpark idag men eftersom det inte var så många som ville följa med och vädret inte var helt okej bestämde vi om. Vi skulle istället träffas i Lunds stadspark på eftermiddagen. Suss och jag spelade spel och idag var Signe piggare. Hon skulle ta lite kort på Signe men hade glömt minneskortet så de kommer hit igen på fredag. Vi åt lunch, rester från igår dagen och er pappa tog upp lite saker vi ska ha med oss hem från källaren. Han fick hjälp av er morbror och det var väl bra för er mamma skulle väl inte orka.


Vi ska ha er mammas farfars gamla hyvelbänk med oss, er mormors gamla dockskåp som hennes pappa gjorde till henne. Er pappa har även hittat något plåtskåp och sen verktygstavla som ska med. Er mormor undrade om vi ville ha ett matbord, i ek som blir 2,70 långt. Det vill vi för det extra bordet vi har, det förstörde vi lite i sommar då det stod ute. Vi har haft det under hela byggtiden och er mamma har haft det innan som extra bord. Det har varit med om mycket och är inte så snyggt men har fyllt sin funktion. Nu får vi ett mycket finare bord med stolar till.


Vi fick väcka Signe och ändå kom vi en halvtimme för sent. Vi åkte först denna gång, annars brukar alla andra ha så bråttom utom oss. Idag hade er mormor velat att vi skulle stanna kvar längre men nu hade vi bestämt annat. Så vi sa hejdå till alla och åkte till Lund. Där träffade vi Helena, Mia, Ebbe, Malin och Julius. Vi beställde in fika och er syster ville äta. Hon satt mycket hos Helena och Julius hittade hennes fötter och ville ha dem i munnen. Signe har inte hittat sina fötter ännu men gillade inte att han tog dem… vi satt där och fikade och pratade och sen gick vi ett varv runt i parken. Vi stannade på lekparken så Ebbe kunde få leka lite. Han blev väckt innan och var inte på humör, då vi gick gått en sväng stannade vi och köpte en glass. Då blev Signe sur för hon inte fick någon men hon fick vara hos Helena och var nöjd där så er mamma kunde äta i lugn och ro.


Vi skulle till Mia sen men Signe somnade i min famn så vi tog en extra biltur för att hon skulle få sova. Tror ni hon sov? Vi körde runt här och där och körde säkert i 45 minuter och hon sov de sista 10… Helena skulle också komma till Mia men vi var först. Vi åt och fikade, kollade Internet och Signe fick mat och till slut somnade hon. Det är mycket intryck för henne och hon blir extra trött. Nu igen kom hon på att hon var hungrig då vi kört en bit. Hon tror väl hon ska åka 30 mil när hon hamnar i bilen? Man kan ju aldrig veta i denna familj.


Då vi kom hem åt Signe hur mycket som helst. Först fick hon 180 som hon brukar, men var inte nöjd, fick ytterligare 90 och sen 60 till… då först somnade hon gott. Vi passade på att gå och lägga oss då också. Vi har lite sömn att ta igen.

ANNONS
Av Carina - 14 augusti 2010 18:15

Vår lilla gulliga unge och er syster är så duktig nu för tiden. Hon kan ju hitta tummen på båda händerna och det är väl inte en sådan bra egenskap men ändå. Hon skriker bara då det är något fel, är annars ofta en glad och gullig dotter. Hon sover hela natten, ofta 11 timmar i ett sträck. På förmiddagen är hon lugnast, hon vaknar sällan vrålhungrig och har sällan en tung blöja. Hon äter frukost, leker lite och sen sover hon igen. Äter lunch, när vi är på resande fot blir det oftast tillägg men annars har hon blivit bra på att äta vanlig mat. Hon gillar det mesta men majs och potatis gillade hon inte, men det kan ju ändras. Är hon gnällig behöver hon antingen mat, sömn eller ny blöja. Hon älskar och sitta i babysittern och leka med babygymet. Ligger gärna på golvet och spralla och naturligtvis vill hon sitta hos sina föräldrar. Då hon är ledsen har er mamma henne i famnen men nappen i munnen medan er pappa har henne hängande över axeln. Vi har olika sätt för att få henne lugn och hon märker ju skillnad på vem som håller henne. Hon gillar andra barn, så fort hon ser barn blir hon så glad och flinar med hela ansiktet. Att barn kan upptäcka andra barn så fort? Hon jollrar och pratar mycket speciellt på kvällen, det är som om vill berätta om dagen. Då vi åker bil har hon en liten giraff, Knut som hon pratar med, sen blir hon argare och argare på honom och till slut får vi ta bort honom. Då blir hon ofta helt tyst. Hon är duktig på att åka bil. Nu när vi är på lång tur hjälper vi henne ibland att somna med att hålla inne nappen. Hon kan ju fortfarande inte hålla nappen själv, ibland då hon ligger ner men inte annars. Vi ställer ju in resan efter henne, vi stannar då hon är vaken och kör då hon sover. Hon är världens gulligaste unge och vi älskar henne hur mycket som helst. Hon är verkligen vårt mirakel. Tänk om alla blev så söta, då hade vi kunnat ha en bebisfabrik…

ANNONS
Av Carina - 14 augusti 2010 18:15

Det blev lite sen igår men Signe vaknar ändå vid åtta tiden. Idag kommer hela familjen hit och vi måste se till att vara uppe innan och att vi har plockat undan allt. Vi var uppe i god tid, hann äta frukost och lite annat innan de första kom. Det var er mormor och Thomas, de hade all mat med sig och vi hjälpte till att få in allt. Er mamma hjälpte er mormor med att göra Sangria och förbereda för lunchen.


Er moster och morbror är ofta sena och även idag. Då de kom drack vi först lite välkomst drink, det var inget fint väder men just då regnade inte så vi kunde sitta ute. Det var kul att träffa alla igen, Ian och Suss var ju också med. Ian är lite, eller mycket sotis på er syster. Han gillar henne men ändå inte. Signe är däremot jätte glad varje gång hon ser Ian.


Vi åt lunch inne i uterummet och Signe var inte på humör. Provade att ha henne i barnstolen men det gillade hon inte men hon låg en stund på golvet. Hon var allmänt gnällig, det var bara Suss som sa att hon var glad. Vi satt där sen och åt och drack om vartannat hela dagen och kvällen. Det var meningen att vi skulle spela crocket och vara ute i trädgården och ha familje lekar men vädret ville inte det. Det regnade med jämna mellanrum, istället fick vi spela inne. Vi spelade Skippo men det gick inte bra för en mamma. Vilken tur att jag fick ta Signe ibland då det gick dåligt.


Hon sov lite och åt lite men var inte den vanliga glada Signe. Kan det vara vädret? Eller är det för hon varit på så mycket aktiviteter redan och är trött av alla intryck. Hon har ju sovit lite dåligt de sista dagarna. Då vi skulle grilla kom det riktiga regnet. Er morbror skulle grilla men det fick komma upp parasoller fort för det kom en rejäl skur, den ena parasollen klarade inte vattnet så han fick ha en under. Han blev helt genomblöt då han skulle in och ut. Det hade tydligen kommit ca 60 mm på en timme. Det blev i alla fall mat och det var ju tur det.


Efter maten spelade vi vidare med Skippo, Suss verkade gilla det spelet. De andra spelade Geni och även er pappa var med, till er mammas förvåning. Thomas var inte med men svarade på alla frågor. Man ska inte spela spel efter man druckit alkohol… alla var så okoncentrerade och det gillar inte er mamma. Jag var med på Geni sen då jag vunnit i Skippo men jag vann inte utan det gjorde er morbror två gånger på raken.


Helt plötsligt skulle de badas. Er moster skulle låna er mammas baddräkt men då tyckte de att jag också skulle bada. Då er mamma, mormor och moster hoppade i badet, eller gick. För sen kom er morbror och han hoppade… han gjorde bomben. Det var inte varmt men ändå 20 grader, så det var varmt att komma upp.


Vi åt och drack och spelade, till slut orkade er mamma och pappa inte vara vakna längre. Vi gick och la oss kl 02.00 och resten två timmar senare. Det var en trevlig dag och alla höll sig på gott humör. Det är ju sista gången vi träffas här i Flyinge… det är lite sorgligt. Det som är värst är att vi inte har någonstans att bo nästa gång vi kommer hem. Flyinge kommer vi alltid att komma till men det kommer att kännas konstigt att gå förbi utan att er mormor bor där.

Av Carina - 13 augusti 2010 18:30

Sovmorgon… er mamma vaknar tidigt då vi sover hos er mormor. Det är varmt, sängen är hård och så har jag ingen bra kudde. Klockan blev väl ändå nästan nio idag. Vi gick upp och fixade lite. Efter frukosten packade vi ihop lite för imorgon kommer hela familjen och då kan vi inte ha allt utspritt över hela huset. Er mamma ringde till Anna och bebisen mår fortfarande bra. Det känns bra, nu får vi se hur länge den ska vara kvar i magen, kanske en månad till. Anna är precis som er mamma, vi glömmer bort saker hela tiden. Vi pratade ju om hur dåligt er mamma mådde jag var väntade er Valdemar och Signe men det har er mamma glömt. Själv kan jag inte erinra mig om att det var så illa men Ann-Catrin och Maggan sa att så var det.


Vi körde mot Malmö, tog en lite sväng via Dalby då er mamma ville åka på en ny avfart. Vi skulle till Ikea och handla, vi hade dock glömt handlingslappen men lite kommer vi väl ihåg. Vi tog först ett varv uppe och kollade. Handlade lite till er syster, en kudde man kan ha bakom ryggen i barnstolen. Vi skulle kunna handla hur mycket som helst där men vi får ju hålla oss. Det var mycket folk i restaurangen men vi fick en bra plats i en soffgrupp. Er mamma matade Signe då er pappa ställde sig i kö. Det kom fram en liten pojke och pratade med mig, jätte gullig lite kille. Vi åt och sen gick vi vidare i varuhuset. Vi handlade tyg till ackumulator tanken, det ska bli skönt att få den täckt, även lite lådor till garderoberna och så lampor till vardagsrummet. Dessutom hittar man ju alltid sådant som man kanske inte behöver men ändå.


Vi åkte sen och parkerade och gick till Ilva, ett annat möbelvaruhus, blev besviken men de hade gott fika. Handlade sen lite kläder till Signe, hon växer ju så de knakar, tror nästan hon tänker hoppa över storlek 68. Det var varmt och klibbigt så det var skönt att sätta sig i bilen. På hemvägen bokade vi ett släp till dess att vi ska åka hem. Vi ska ju ha möbler med oss så vi hyr här och lämnar där. Då vi kom hem packade vi om lite och tog vagnen och gick mot Calle och Marika. Er mamma berättade lite om alla som bodde på gatan och vi stannade till då vi såg Sjöstrand. Det är er mammas gamla granne, så vi visade upp vår lilla gullunge och pratade med honom och hans fru. Gick sen vidare till slutmålet.


Signe blir så glad då hon ser andra barn och nu var det ju två barn här, lyckan är fullständig! Signe och Valdemar satt mitt emot varandra i var sin babysitter och Anja var i mitten. Vi pratade åt, fikade och pratade. Tiden går så fort. Vi satt ute, det var inte så varmt men skönt att sitta ute. Vi hade filtar på oss, er syster somnade i vagnen och er mamma och pappa tänkte ju inte på att vi skulle gå hem… och att det kanske skulle kunna vara kallt. Hon lånade en filt och sov gott i vagnen. Till slut ville hon inte ligga där längre utan ville hellre sitta hos sin mamma. Hon är tung nu så det är jobbigt att ha henne i famnen. Då vi gick hem var det stjärnklart och underbart i luften. Då vi kom hem fick Signe lite mer mat och sen somnade hon gott igen, även hennes föräldrar somnade gott och för en gång skull samtidigt.

Av Carina - 12 augusti 2010 18:15

Idag ska det bli en lugn Flyinge dag. Ingen klocka ställd utan vi sov tills vi vaknade eller tills er syster vaknade. Hon fick ligga hos oss en stund men tycker inte om att gulla så där tidigt på morgonen, då är hon pigg och vill leka. Vi var lite sega innan vi kom iväg. Er mamma var nere och duschade redan innan frukost men ändå känner man sig slö.


Vi skulle till Malin men tog en runda runt byn innan. Stannade till hos Calle och Marika och bestämde träff till imorgon kväll. Vi kollade lite vad de hade gjort sen vi var där sist, det är kul då det händer saker. Er mamma lånade lille Valdemar och oj så lik sin syster han är, en söt liten kille. Vi gick sen till Malin och latade oss där. Det är kul då man kan komma hem till folk och bara göra ingenting och ändå ha trevligt.


Er syster blev så glad över barnen och speciellt Julius som är två månader äldre än henne. Han blev lika glad över att se henne. De skrattade och hade sig med varandra. Signe fick prova hans gå vagn, sådan man sitter i och kan köra runt i. Till slut klarade hon av att backa lite med den men hon var nöjd med att bara sitta där. Hon är nöjd ofta och nu när hon har sittvagnen är hon lika nöjd över att få ligga. Kanske är den rymligare och hon lägger upp fötterna på bygeln fram och ligger och pratar med biet som hänger där. Vi åt lunch och fikade innan vi gick hem. Vi åt middag och sen körde vi mot Hörby.


Vi hälsade på Rickard i hans nya hem. Han har köpt föräldrar gården och den var stor. Vi gick en husesyn först och sen fikade vi. Efter en stund gick vi ut och kollade ägorna innan det blev mörkt och sen fikade vi vidare igen. Signe somnade och vi la henne på en filt på golvet men då hon vaknade skakade hon och gallskrek, hon kände väl inte igen sig så sen fick hon sova hos er mamma och pappa. Hon blir så tung då hon sover men det får man ju ta.

Det började blixtra för fullt, men det var inte mycket åska men det regnade rejält. Det var dags för oss att åka hem och det var bara att ta sats och springa ut. Det öste ner hela vägen hem och inte lite heller… det blixtrade så hela himmeln lystes upp men vi såg bara två riktiga blixtar. Vi ställde bilen utanför dörren då vi kom hem och sprang in även nu.

Av Carina - 11 augusti 2010 18:15

Idag ska vi till Köpenhamn med er mormor. Så idag fick vi ställa klockan för att komma iväg i tid. Vi ska hämta en vagn hos er syster först innan vi ska vara hos Thomas. Samtidig blev er mamma dålig i magen… satt på toa mest hela morgonen. Vågade inte släppa en fis! Då Signe och Valdemar fastnade fick ju er mamma en riktigt magsjuka. Nu undrar man varför jag blev dålig i magen igen? Jag är ju aldrig det annars? Men har man mens i 1½ vecka så är jag nog inte gravid. Men visst undrar vi? Det hade ju varit billigt och bra.


Vi packade och kom iväg, de hade lovat regn men det verkar bli finare. Er mamma funderade lite på någon annan aktivitet men kom inte på någon. Så vi körde, er moster kom ut och hälsade på er syster då vi kom dit och er mamma packade in vagnen. Signe fick mat innan vi åkte vidare. Er mamma har köpt åksjuketuggummi och nu tog jag två innan vi åkte. Det var för mycket att tugga och hela munnen blev bedövad. Ungefär som då man är hos tandläkaren och får bedövning. Nu hoppas vi bara att de hjälper och att jag klarar av att åka utan att bli sjuk. Vi tog bussen från Thomas och bytte en buss till innan vi kom till centralstationen. Regnet hängde i luften men det kom inget. Ian var helt vild över alla bussar och tåg. Man behöver inte åka långt för att roa honom. Vi missade precis ett tåg då er mamma fixade biljetter. Hade visst 99+61 kr på korten som jag lämnade in, de var gamla och nu fick jag ett nytt.


Vi gick direkt och åt lunch. Er pappa klagar hela tiden över rökarna. De röker betydligt mer i Danmark än i Sverige och de röker nästan överallt. Vi ville ju sitta ute för solen kom fram. Inte nog med all rök så hamnade vi nära ett avloppshål och det luktade inte gott… men maten smakade bra. Vi gick sen längs ströget ner, er mormor körde Signe och jag körde Ian. Då vi kom ner till Nyhavn så drack vi lite öl och vin men det var kallt. Inte alls mysigt egentligen men är man i Danmark så är man. Då Ian vaknade tog vi en tur och kollade båtarna och sen gick vi för att hitta någon restaurang och äta på. Vi valde en bakgata så priserna inte skulle vara skyhöga. Hittade till slut en mysig restaurang men god prisvärd mat.


Signe är så snäll och gullig. Hon låg där i vagnen och myste, pratade och åt och sov mellan varven, inte mycket skrik på henne inte. Då vi ätit gick vi tillbaka till stationen för att åka hem. Vi missade även detta tåg precis men då fick Ian sitta och kolla alla tåg så det var ju bättre. Det kommer otroligt mycket tåg på stationen i Köpenhamn. På hemresan ville Ian ha Signe i knäet. Han är inte alls lika svartsjuk då er moster inte är med. Det har fungerat bra med tuggummin, jag har inte varit åksjuk. Tog bara ett på hemvägen och det hjälpte lika bra.


Då vi kom till Thomas så fick vi fika. Vi hade ju haft en bra dag och det kom inte många droppar regn på oss. Vi satt där och softade lite, kollade runt lite där er mormor har fixat till lite. Hon ska ju snart flytta in där på riktigt. Har huset kvar till sista september. Vi packade ut och körde hemåt. Redan då vi kört några meter började Signe skrika. Kanske var hon hungrig, först nu såg jag vad klockan var. Tänkte vi kunde klara oss hem, er pappa försökte med nappen men hon ville inte så vi fick köra av i Lunds södra och ge henne mat på Statoil. Hon skakade med armarna och gallskrek då er pappa tog ur henne. Stackars barn, men hon var ju hur nöjd som helst innan vi satte henne i bilen. Hon fick lite mer mat då vi kom hem och sen somnade hon som ett stock.


Det har varit en bra dag och er mormor har gullat mycket med Signe idag. Er mamma fick chansen att mysa med Ian. Er pappa har mest gnällt över alla rökare och att det är så dyrt att åka hit…

Av Carina - 10 augusti 2010 18:00

Idag har er morfar och du Valdemar namnsdag, det är Lars idag. Er mamma har fortfarande inte fattat att er morfar inte finns längre. Jag saknar honom ofta och det känns liksom inte på riktigt. Undra hur lång tid det kommer ta om jag ens kommer att förstå det någon gång.


Vi sov riktigt länge idag, vi vaknade halv tio och er mamma gick sist i säng och då var klockan halv elva. Det har väl tagit på krafterna att köra ner hit. Vi tog upp Signe och låg och myste innan vi gick upp och åt frukost. Er syster var hungrig nu på morgonen och det brukar hon vara nu för tiden. Då vi ätit så började vi göra oss i ordning och fixade fika korg. Vi ska till Skrylle idag och träffa Mia och Ebbe. Vi körde i god tid så Signe skulle kunna somna innan vi kom fram. Nu somnade hon som vanligt precis innan vi kom fram. Ändå körde vi en omväg via Sandby Mosse och kollade där lite. Då vi kom fram skickade Mia att de precis körde från Kävlinge så vi tog en tur till. Vi körde runt i Sandby och via Hardeberga tillbaka till Skrylle.


Nu träffades vi alla där och gick en liten tur. Vi gick inte så långt innan vi fikade. Vi tittade ut över sten brotten och det var jätte bra utsikt. Er pappa tog en tur där nere, han behöver gå i dålig terräng och bryta ryggen för att bli bra. Vi har åkt för mycket bil nu för er pappa, den som sitter som passagerare måste dessutom ibland hjälpa Signe och då har man ingen bra arbetsställning.  Det har er pappa fått göra några gånger. Vi gick sen 2,2 km och er mamma kände knappt igen sig. Det var alldeles för länge sen jag sprang där, men en gång i världen då er mamma var vältränad sprang jag där ofta. Det fanns fullt med hallon längs vägen och det var så gott. Jag kunde ju inte stanna hela tiden men ibland kunde jag inte låta bli.


Vi fikade igen då vi kom i mål och det var gott. Satt där och pratade skit och sen åkte vi till affären. Vi skulle handla en flaskborste men kom hem men en stor påse annat istället. Köpte även åksjuke tuggummi. Det ska jag prova imorgon. Träffade även några gamla bekanta och det var kul. Då vi kom hem pratade vi med grannarna. De har inte träffat Signe ännu men de har hållit tummarna för oss.


Idag fick vi gäster, er mammas gamla jobbar kompisar. Det var så fint väder så vi satt ute. Er pappa lagade mat och er mamma underhöll gästerna. Signe satt hos dem båda och hon fick en bok av dem. En sådan där det är tyg eller plast som man kan känna på. Vi läste den och Signe gillade den. Vi åt på altanen och sen fikade vi. Vi har alltid mycket att prata om, de skulle ju ha kommit och hälsat på oss men det blev inte av i år men de kommer troligen nästa år. Då de åkte hem, de finns ju de som måste jobba, satt er mamma kvar uppe en stund. Men mina små älsklingar gick och la sig.

Av Carina - 9 augusti 2010 18:00

Idag vaknade Signe redan vid fem tiden. Hon hade vänt sig på tvären och låg med huvudet mellan pinnarna och det var nog inte så skönt. Er pappa tog upp henne och han gav henne mat. Hon var pigg och ville inte sova. Det var för tidigt för oss att gå och äta frukost så vi fick hjälpas åt och till slut somnade hon. Er mamma var dock pigg då… fick gå upp och hämta mp3 spelaren och lyssna och somna. Då klockan ringde halv nio var jag mer död än levande. Efter en halvtimme fick vi tvinga oss att gå upp. Frukosten serveras ju bara till tio.


Signe skötte sig bra och då vi ätit gick vi tillbaka till rummet. Er syster fick mer mat och efter att vi vilat ett tag så packade vi ihop och åkte söderut. Vi satte gps på Tranås, tänkte vi kunde göra en rund tur men då vi kommit en bit började det hällregna. Det var knappt så vi såg ut och då bestämde vi oss för att köra raka vägen. Det har ju lovat regn hela vägen. När vi väl ombestämt slutade det att regna men det var inget kul väder för det. Er mamma ville åka till Visingsö men vädret var inget kul för sådant så vi valde istället att åka till Ikea i Jönköping. Vi var inte ensamma där kan man säga… regn och semester! Vi tänkte äta lunch där men det gav vi upp. Vi handlade dock lite saker där och speciellt en barnstol och ett babygym. Vi tog sen en korv på vägen ut och åkte sen vidare till Skeppshult.


Vi fick ju pengar i julklapp till att handla en gjutjärnsgryta och nu fick vi mycket mer för pengarna. Vi köpte en 4 liters kastrull, ett litet stekjärn, ett våffeljärn som är öppningsbart och kan gräddas över öppen eld, en kula med skål och en mortel. Allt detta fick vi för 1600 kr så vi har pengar kvar… det känns bra att äntligen fått handla. Vi var där i fjol men då ville inte er pappa att vi handlade innan vi hade kök. Där fanns inget att äta och vi var vrålhungriga. Fick åka till Hyltebruk och åt. Det var en asiatisk restaurang och det gick lite dåligt för oss där. Först ville er pappa beställa pasta och det hade det inte, jag ville ha Fanta som han sa att de hade och det ville er pappa med. Vi fick en Loranga och en lättöl. Maten smakade i alla fall bra. Signe hade bajsat och det fanns inget skötbord så vi fick byta på henne på golvet. Hon låg sen kvar och snackade då vi åt. Det är skönt att vi tagit med filten så hon kan ligga på golvet.


Vi handlade på Ica där innan vi körde vidare. Nu körde vi hela vägen hem och Signe sov hela vägen. Vi packade in och er mamma satte ihop Signes babygym och det gillade hon. Hon var lite gnällig men hon har ju varit så duktig som har klarat resan så bra. Vi fikade lite, er pappa ordnade rostade mackor och te. Signe åt och gnällde, åt och gnällde till slut somnade hon. Nu ligger hon i rese sängen inne hos oss.


Håret börjar växa ut på er syster. Hon har tappat så mycket hår och hon tappar fortfarande men nu ser man att hon börjar få nytt hår. Vissa testar är tunna men långa… hon ser lite rolig ut. Men oj så söt hon är. Er mamma älskar er syster så otroligt mycket och hon blir kramad och pussad så mycket att hon kanske slits ut!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kära Gabriel med Blogkeen
Följ Kära Gabriel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se