Direktlänk till inlägg 29 augusti 2010

Käre Gabriel och Valdemar 29 aug

Av Carina - 29 augusti 2010 09:15

Vi vaknar tidigt nu för tiden. Är det för vi gör för lite om dagarna? Inte er mamma i alla fall, jag har ont i ryggen av allt hallonplockande. Man står lite framåt lutande och har ingen bra arbetshållning. Det är det värt men det känns idag. Er pappa låg och läste i Ikea katalogen då jag vaknade och sen började Signe prata. Då jag skulle ta upp henne låg hon med kudden över huvudet. Idag låg hon i alla fall rätt i sängen, annars brukar hon har filtar över huvudet och ligga på tvären. Andningslarmet verkar fungera hur än hon ligger i sängen.


Vi åt frukost och sen gjorde er pappa lite av det han behövde göra innan vi åker hem. Er mamma plockade undan. Nästa gång vi kommer hit måste vi börja med att städa. Vi får aldrig tummen ur och börja städa. Vi packar in våra väskor, packar inte upp och så kan vi inte städa för det är för mycket i vägen. Nästa gång ska nog er mamma städa innan vi packar in och Signe och er pappa vår vara hos farmor och farfar.


Då er pappa kom tillbaka så gick er mamma ut i hallonskogen igen. Er farmor hade inte tid att följa med idag men nu vet jag vart jag ska hitta. Där var hur många hallon som helst, skulle kunna plockat hela dagen. Glömde kolla vad klockan var då jag kom dit men fick ha koll på så jag inte missar lunchen. Det är lätt att man glömmer tiden då man är och plockar bär. Hann rensa lite innan maten. Efter maten så rensade jag färdigt och packade ihop. Er pappa och syster var hon farmor och farfar under tiden.


Då jag kom tillbaka packade er pappa in i bilen. Er farmor fyllde tre kylväskor men älgkött, stekar och färs, rabarber, jordgubbar, hallon och saft. Nu har vi hur mycket hallon som helst för vi har kvar från i fjol också. Ska nog sylta och safta, det är gott med hallon. Då allt var inpackat så fikade vi. Er moster ringde och jag fick prata med Ian. Han är så gullig, pekar och pussar på telefonen till mig. Er moster blev så glad då jag berättade att hon gillar Pingo som hon fick av henne. Det är en liten pingvin i tyg som är en bit ring och skallra i ett. Idag satt hon vid matbordet och lekte, med Pingo och en skallra. Pingo slängde hon iväg flera meter men ofta släppte hon bara ner dem.


Efter fikat körde vi hem. Vi fick stanna i Strömsund och er pappa gick in på Ica. Då vi var där i torsdags glömde er pappa hälften av det vi handlade. Så fick låna smör och ost av er farmor. Nu har vi dock det med oss och även barnmat som vi köpte. Signe vaknade men somnade igen då hon fick nappen och vi kunde köra hela vägen hem. Då vi kom hem lagade er mamma mat och vi åt alla tre. Signe ser nu när vi äter och vill också ha, idag då vi fikade kollade hon storögt på mitt wienerbröd. Vi packade in all mat vi fått med oss och sen valde vi att ta en lugn kväll. Er pappa badade Signe och er mamma städade skrubben ovanför sovrummet. Ska flytta in saker där imorgon. Hittade bräder, klinker, gardinstänger och en massa annat där som jag fick ta ut.


Vi kollade sen på film och myste i soffan. Er pappa monterade ihop våra fönster lampor i vardagsrummet förra veckan men er mamma satte lampor i dem idag. Det blev jätte bra, silvriga konformade lampor i metall.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Av Carina - 8 februari 2017 21:24

Lite mer reflektioner! I maj/juni är det tre år sen jag blev sjuk, eller sen jag fick min dom.  Jag var ju troligen sjuk länge innan jag fick domen, åtminstone drygt ett halvår innan. Fast det är ganska lång tid sen så har jag fortfarande inte förl...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kära Gabriel med Blogkeen
Följ Kära Gabriel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se