Direktlänk till inlägg 27 augusti 2010

Käre Gabriel och Valdemar 27 aug

Av Carina - 27 augusti 2010 09:00

I natt sov Signe bra men hade kasat ner i sängen. Vi måste lägga något vid sidorna. Er mamma vaknade först av alla halv nio men inom några minuter var hela familjen vaken. Er syster ligger och pratar med sig själv på morgonen, hon tjoar och jollrar. Det är så gulligt men er mamma kan inte låta bli att ta upp henne.


Vi åt frukost men er syster ville inte ha mycket mat. Hon är snorig, sög ut lite snor ur hennes näsa men borde inte göra det för då kommer det mer. Men då hon knappt kan andas måste man ju göra något. Vi tog en softig morgon, skulle ha följt med er farfar och pappa till Storbäck och kollat men Signe behövde sova. Hon är trött, gnällig och förkyld, vet inte om det är lite tänder på gång. Vi ska kolla med sköterskan på måndag då vi ska dit på koll. Hon somnade i alla fall och då passade er mamma på att skriva i bloggen. Jag har ju inte skrivit den 28/2 till i mitten på mars. Allt annat har jag ju skrivit och sparat på datorn. Jag vill ju lägga ut det i datum ordning. Jag hade tagit med mig journalerna för man minns inte mycket, jag har skrivit vissa stödord. Då man läser journalerna minns man mycket mer.


Vi gick in och åt lunch och sen gick vi ut i hallon snåren. Er pappa körde Signe i vagnen och er farmor och mamma gick för att plocka hallon. Vi hittade ett bra ställe, det finns mycket hallon men nästan inga blåbär. Det kommer att bli mycket bär med oss hem. Er farmor rensar då hon plockar men er mamma plockar med sig allt och rensar sen. Smakade även lite då och då, de som var lite dåliga. Det var bara några myggor som surrade runt huvudet. Då det blev för kallt för fingrarna gick vi hem. Trodde er pappa hade gjort kaffe men han och Signe satt i vår soffa och hon hade precis fått lite mat.


Vi gick in för att äta middag och Signe åt riktig mat igen. Det går så bra nu och hon blir bara lite kladdig, nu vet hon vad hon ska göra av maten. Vi stannade kvar efter maten, men er farmor skyndade ut och plockade bär. Henne hinner man inte med… er pappa fixade med er farfars bil men farfar höll oss sällskap. Er mamma löser massa korsord då jag är där inne. Er pappa kom in och fixade fika och er farmor kom inom och sen ut igen för hon hade hittat blåbär. Efter fikat gick vi upp till oss och Signe och jag kollade på tv. Vi satt där tills er pappa kom och sen somnade Signe och vi satt uppe en stund till. Det är så lugnt och skönt här i stugan. Vi planerade lite för hur vi ska ha det här. Vi ska handla ett skötbord och ett draperi så vi kan göra ett ”rum” till Signe. Vi behöver också mer förvaring så det har blivit en lista till Ikea som nog kommer att fyllas på.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Av Carina - 8 februari 2017 21:24

Lite mer reflektioner! I maj/juni är det tre år sen jag blev sjuk, eller sen jag fick min dom.  Jag var ju troligen sjuk länge innan jag fick domen, åtminstone drygt ett halvår innan. Fast det är ganska lång tid sen så har jag fortfarande inte förl...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kära Gabriel med Blogkeen
Följ Kära Gabriel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se