Direktlänk till inlägg 26 augusti 2010

Käre Gabriel och Valdemar 26 aug

Av Carina - 26 augusti 2010 09:00

Idag ska vi åka till stugan. Er pappa hade en idé om att vi skulle vara iväg redan efter nio men han ställde samtidigt klockan på nio? Jag vaknade lite innan nio och för första gången sen vi kom tillbaka sov jag bra. Var bara uppe en gång i natt. Skulle egentligen ha sovit i friggeboden då man är förkyld, så man inte stör de andra. Er pappa blir inte störd men jag sover så lätt att jag vaknar av alla Signes ljud.


Vi åt frukost innan Signe vaknade och sen packade vi. Er pappa fick packa mest då er mamma matade Signe. Tänk att vi ändå har så mycket med oss varje gång. Denna gång ska vi inte ha vagnen med oss för vi har en i stugan. Däremot måste vi ha en mat stol för vi behöver en inne hos oss och en hos farmor och farfar. Vi har er mammas gamla badkar med oss så Signe kan bada i stugan.


Vi kom iväg efter elva och er pappa fick köra för er mamma är inte så pigg ännu. Vi stannade i Strömsund, åt lunch och handlade. Vi kom på att vi inte hade så mycket kläder till Signe. Hon brukar bara ha en body men nu var det 7 grader och hon skulle behöva en ny jacka. Den hon har, är storlek 62 och nu har hon snart 74. Vi hittade igen ett par strumpor till henne och en kofta i packningen… tur att vi har ett varmt barn. Vi letade i Strömsund men hittade inget så vi gick in i barnaffären i Dorotea. Där hade de inga jackor men vi hittade ett par byxor och en tröja.


Vi kom upp lagom till middagen. Er farmor och farfar blir så glada då de träffar sitt lilla barnbarn. Hon sken upp då hon såg dem och det gjorde ju inte saken sämre. Vi åt och det gjorde hon men och så stannade vi över kaffet. De var glada över att se oss alla och det är skönt att landa där innan vi går upp till oss. Er mamma packade ur bilen och er pappa satte på vattnet. Efter kaffet gick vi upp till oss och installerade oss. Vi hade tagit av sängkläderna och tvättat dem, som tur var skickade er mamma med nya med er farmor och farfar annars hade vi glömt dem. Nu bäddade vi och satte larmet på Signes säng.


Hon somnade gott och det gjorde vi också. Er mamma stannade uppe längst för jag höll på att rensa i vår externa hårddisk. Kunde inte sluta men till slut fick också er mamma gå och lägga sig. Som tur var känner jag mig piggare idag. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Av Carina - 8 februari 2017 21:24

Lite mer reflektioner! I maj/juni är det tre år sen jag blev sjuk, eller sen jag fick min dom.  Jag var ju troligen sjuk länge innan jag fick domen, åtminstone drygt ett halvår innan. Fast det är ganska lång tid sen så har jag fortfarande inte förl...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kära Gabriel med Blogkeen
Följ Kära Gabriel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se