Direktlänk till inlägg 10 juli 2010

Käre Gabriel och Valdemar 10 juli

Av Carina - 10 juli 2010 20:30

Vi hade lite sovmorgon idag, som alltid men nu fick även er pappa sovmorgon. Jag tog upp Signe och hon låg och myste hos oss en stund. Hon är så gullig nu när hon vaknar på morgonen. Hon ler och skrattar med hela ansiktet då hon ser oss. Sen pratar hon och verkar så himla glad. Det var skönt att ta det lite lugnt. Er mamma gav Signe mat och er pappa gjorde frukost till oss. Idag har vi bjudit hit grannarna på kaffe, lite inflyttningskaffe.


Er mamma tvättade och er pappa var ute i garaget och plockade undan lite. Vi måste ju förbereda lite inför våra byggare kommer nästa vecka igen. Det blev sämre väder och började regna sen. Det gjorde inget för tvätten för den torkar till imorgon.


Signe åt gröt igen och det tog lite tid förstå att hon ska svälja. Det är ju en vecka sen hon fick mat förra gången tror jag så hon hade glömt hur det gick till. nu ska vi bli bättre på att ge henne riktig mat. Er mamma har även gjort broccoli men vi börjar med gröt. Er mamma gjorde blåbärsmuffins som vi ska bjuda på. Vi åt lunch och sen plockade vi undan och dukade. Ena grann paret kom men den andra grannen var inte hemma. Er pappa ringde till honom flera gånger under dagen och var och ringde på hos honom men utan resultat men nu ringde han igen och då var han hemma och kom direkt. Vi tackade för Signes paket och hon fick en doppresent av de andra grannarna också som hon inte fick på dopet. Det var en elefant där man kan hänga kläder på snabeln. Den ska vi hänga i hallen så hon kan hänga sina kläder på den.


Vi fikade och då de gick hem gjorde vi middag. Det blev en soft dag och det var skönt. Vi är inte alls lika stressade nu som innan dopet. Nu kan vi sitta i soffan och njuta av att vårt hem är på gång att bli klart. Sitter man dessutom i soffan ser man bara det som är klart… er pappa har klippt ut i kartong hur stor vår blivande tv skulle bli, om vi har 40 eller 46 tum. Så vi ska kolla på den och se vilken vi ska ha. Er mamma tycker att 40 räcker men vi är inte överens.


Kollade på alla kort som Suss tog på Signe, la över dem på er mammas dator.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Av Carina - 8 februari 2017 21:24

Lite mer reflektioner! I maj/juni är det tre år sen jag blev sjuk, eller sen jag fick min dom.  Jag var ju troligen sjuk länge innan jag fick domen, åtminstone drygt ett halvår innan. Fast det är ganska lång tid sen så har jag fortfarande inte förl...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kära Gabriel med Blogkeen
Följ Kära Gabriel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se