Direktlänk till inlägg 30 juni 2010

Käre Gabriel och Valdemar 30 juni

Av Carina - 30 juni 2010 15:30

Idag vaknade Signe redan halv åtta… usch att man ska behöva gå upp så tidigt… Hon drog ner andningslarmet två gånger nu på morgonen så vi får fixa det ikväll. Jag tog upp henne i sängen och vi låg där och pratade med varandra en stund innan vi gick upp. Jag hann äta frukost innan hon vill ha. Hon fick mat och sen hann er mamma göra lite nytta innan vi skulle åka. Det var uppehåll men de hade lovat regn. Så jag gick ut med vagnen till bilen innan på morgonen.


Vi packade ihop och klädde och oss och mycket riktig nu hade regnet kommit. Så er mamma tog mina fina gummistövlar på mig. Signe fick ha en regnjacka över bilbarnstolen så hon inte blev blöt. Vi åkte till en av mammorna för mamma lunch. Er mamma kom lite tidigare för vi kan ju inte stanna så länge. Idag var vi alla mammor och barn och det var ju kul. Signe uppförde sig väl. Hon satt i en lånad babysitter och verkade helt förvånad. Hon satt där och bara kollade sig omkring skeptiskt… sen sov hon och då hon vaknade åt hon. Det var inte mycket gnäll från henne idag.  Vi fick jättegod mat, kyckling lasagne med taco kryddor. Jag hann med lite efterrätt innan vi var tvungna att åka och hämta Mia och Ebbe.


Vi satt i lång kö så jag hann ringa både er pappa, er mormor och Malin. Er pappa har pratat med försäkringskassan och nu ska även er mamma få ersättning. Jag saknar den sista veckan på sjukhuset, glömde lägga in den men har nu väntat i mer än en månad. Er mormor ska ta reda på då de landar och Malin ska få låna vår A4.


Vi kom lite sent och hämtade Mia och Ebbe men de var på Pressbyrån och åt korv. Vi stuvade in packningen och sen åkte vi till Lena. Vi åkte dit istället för att träffas ute i regnet. Vilken underbar lägenhet de bodde i och gott fika fick vi. Barnen lekte kanske inte så väl tillsammans men de fick i alla fall träffa ett nytt barn. Signe gnällde mest hela tiden, sov korta stunder och så åt hon mellan gnällningarna.


Vi åkte sen till stan och er mamma inhandlade nya pyjamasar, med kort ärm och ben och så lite kortärmade tröjor. Köpte även rosa band till dopklänningen. Det hänger ju blå band där från er pappa då han döptes. Vi handlade en rosa skjorta till er pappa och mat och vin och öl. Vi hade tur för det regnade inte då vi var på stan men så fort vi körde därifrån kom regnet.


Nu växer vår gräsmatta för fullt och det känns bra. Trodde inte det skulle bli något gräs för det tog så lång tid. Mia gick på husesyn och packade in sig i friggeboden. Vi lagade sen lite mat och åt. Er pappa har satt in dörren till tvättstugan idag och så kopplade han i tv. Så ikväll har er mamma suttit i soffan och ge Signe mat samtidig som jag såg på Morden i Midsommar. Mia och Ebbe tog en tidig kväll men inte er mamma.


Signe somnade men vaknade och åt lite till innan hon somnade igen. Gör man ljud med tungan så sträcker hon ut sin tunga. Hon kan inte låta med den ännu men hon härmar oss. Hennes kompis åt så mycket mat idag så vi ska nog prova med lite mer till henne också av smakportionerna. Så idag fick hon två kulor med stavmixad palsternacka. Hon äter med ganska god aptit. Er mamma skulle vilja prova gröt av något slag. Det hade varit häftigt att få byta ut något mål snart.


Nu känns det som lyx, att sitta här och skriva i soffan i vardagsrummet. Planerade lite för framtiden och vi kanske kan börja med badrummet slutet av augusti. Nu först ska lilla rummet och tvättstugan bli klar och sen altanen. Det blir väl altan då byggarna kommer hit i juli. Innan dess kan vi ha gjort klart lilla rummet. Er mamma skulle vilja att Signe flyttade in där men nu när jag har öronpropp så störs jag inte så mycket av henen så nu kan hon bo kvar hos oss. Vi får väl se hur det blir. Hoppas i alla fall att det blir finare väder imorgon!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Av Carina - 8 februari 2017 21:24

Lite mer reflektioner! I maj/juni är det tre år sen jag blev sjuk, eller sen jag fick min dom.  Jag var ju troligen sjuk länge innan jag fick domen, åtminstone drygt ett halvår innan. Fast det är ganska lång tid sen så har jag fortfarande inte förl...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kära Gabriel med Blogkeen
Följ Kära Gabriel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se