Direktlänk till inlägg 26 april 2010

Käre Gabriel och Valdemar 26 april

Av Carina - 26 april 2010 11:00

I natt var det inte mycket mat som stod på Signes meny. Hon ammade vid tre och sen vaknade hon vid sex men var inte direkt hungrig. Hon åt bara lite och sen somnade hon om igen. Er pappa klagade på att det inte fanns några kul program i natt. Nu har vi inte vårt tv kort med oss så vi har bara 1, 2, 4. 6, svt24 och barnkanalen. Annars har han en förmåga att titta vidare på ett program eller film trots att Signe somnar.


Nu vaknade er mamma och pappa före er syster. Då er mamma vaknade låg er pappa och läste och jag var helt slut, skulle nog ha kunnat sova några timmar till. Signe verkade vakna så vi tog upp henne men hon var inte hungrig nu heller. Hon skrek däremot lite nu och då, det gör nog lite ont i magen emellanåt. Varje gång hon skriker tror er pappa att hon är hungrig och er mamma att hon har magont. Nu la vi henne på magen och hon ligger inte still. Hon flyttade runt sig i sängen och kämpade på bra.


Vi åt alla tre och idag ska vi åka hem och därmed packa. Efter frukosten gick er pappa ut och skulle fixa med bilen och släpet. Er mamma skulle skicka iväg dop korten. Då jag skulle betala kom jag på att plånboken låg i bilen. Ringde er pappa men hans telefon ringde i stugan. Han har lovat att alltid ha den på nu när vi har Signe här om det är något. Fick lägga henne i sängen och springa ut själv. Då jag kom ut på bron såg jag er pappa och ropade på honom att hämta plånboken. Då han kom med den fick han även med sig telefonen.


Det gick inte att betala med mitt kort. Måste fixa något på Internetbanken så det ska gå men den dosan är hemma. Får göra det ikväll. Då Signe vaknade ammade jag henne och sen gick vi in så hon fick flaska där. Er farmor hade sytt nytt överdrag på babysittern och den blev jätte fin. Där satt Signe under nästan hela tiden er mamma åt mat. Hon fick lite mer mat efter jag ätit färdigt. Er pappa gick upp i stugan och packade lite och gick ut med till bilen. Signe satt hos er farmor och hon njöt i fulla drag. Då er pappa var klar gick jag upp och fixade resten.


Vi fikade innan vi åkte hemåt. Vi stannade i Ormsjön för er mamma skulle handla Remole, ett fläckborttagnings medel. Hittade det inte men det visade sig att de hade det i en 10 kronors låda för de skulle sluta med de och då köpte er mamma alla fem. Handlade också impregnering så jag kan tvätta min vita jacka. I Dorotea var vi på kondiset och handlade bröd och i Hoting handlade vi dricka och choklad. Därefter körde vi hela vägen hem, Signe sov så då tyckte vi det var bättre att köra hela vägen.


Då vi kom hem ammade jag Signe, er pappa tömde bilen och sen bytte vi uppgifter. Er pappa matade och jag gjorde mat. Då vi ätit badade Signe och det kunde behövas, igår och idag har hon bajsat hur mycket som helst. Hon gillar att bada men inte att komma upp ur det. Er pappa matade henne igen och er mamma gick upp och tog sig ett bad.


Vi hade bestämt att vi skulle hinna med det idag. Vi pratade på hemvägen och bestämde hur vi ska göra idag och imorgon så er mamma inte blir ledsen. Det passar bättre att bada idag så därför blev det så. Er pappa tog också ett bad innan han gick och la sig. Signe ville inte riktigt somna idag men till slut så. Det blev lite tvättat idag också, hon bajsade ner lite och så har hon ju kräkts ner alla kläderna i helgen.


Det känns bra idag och jag hoppas den känslan ska fortsätta infinna sig. Vi måste prata med varandra och prioritera det. Nu har vi prata ännu mer idag på vägen hem om hur vi vill ha det och det känns bra. Vi har även kramats mycket i helgen och det behöver vi. Vi har lagt oss samtidigt och gått upp samtidigt och det är ju livet.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards