Alla inlägg under februari 2010

Av Carina - 22 februari 2010 16:30

Din mamma har sovit som en kratta i natt, varje gång jag har vaknat tror jag att det är morgon för det är så ljust i rummet. Det var laddaren till datorn som lyste upp rummet. Har vänt och vridit mig men som vanligt sov jag då klockan ringde, men var ganska pigg direkt. Det är din mamma nu för tiden men förut kunde det ta en timme innan jag var riktigt vaken, somnade lätt om. Nu är jag hungrig direkt jag vaknar och vill ha mat, jag som inte ens åt frukost innan jag var 30.


Idag ska vi till Sundsvall och din mamma brukar då få upp frukosten direkt. Idag var det dock annat, din pappa upptäckte att det var -32 grader ute och var tvungen att sätta i motorvärmaren i bilen. Därefter fick jag mat och idag mådde jag illa av maten, kan det bero på att jag vet att jag måste upp? Inte hade jag packat direkt heller, glömde bort det igår. BB väskan är packad så det är ju bra i alla fall. Din pappa la fram sina kläder igår så det är bara mina kvar. Vi ska ju vara borta i 4 dagar och din mamma spiller ju jämt ner mig så jag behöver ombyte.


Låg i alla fall en liten stund efter frukosten, saknade tv men fick gå in på datorn och kolla hur det gick i OS i natt. Det såg bra ut, din mamma har ju svt sport på Facebook och då ser man ju direkt. Gick sen in på svt och lyssnade på intervjuerna av skidskytte åkarna igår. Ferry är ju en häftig typ, han skulle man ha roligt med. Gick till slut upp och klädde mig och packade. Vi kom iväg för sent men din pappa hinner i alla fall. Bilen tjöt lite i början men sen gick det bra.


Då vi kommit halvvägs skrek din mamma ut, jag har glömt något! Jag har glömt båda halsbanden… kommer att känna mig helt naken under denna tripp. Det var så vitt och fint då vi körde, då det är så kallt blir det extra fint. Visserligen var det väl tio grader varmare i Sundsvall men det är ju likväl kallt. Vi fikade på vägen och sen släppte din pappa av mig på Birsta. Jag gick direkt upp och åt frukost. Hade inga kontanter och det koster 10 kr och det känns ju verkligen löjligt att betala med kort, men vad gör man.


Som vanligt åt jag frukost på Ikea, idag en något senare frukost. Satt där och lekte med datorn tills jag skämdes. Tog och gick in på Birsta. Idag är jag tröt och orkar inte springa på affärer. Det blev en liten tur och satt mest och latade mig. Jag fikade mycket. Hanna ringde och tackade för presenten och det var kul att prata med henne. Hon fick mitt hemtelefonnummer så vi kan höras av även hemma. Anna ringde också och det var ju kul att de ringde så jag fick lite social träning också idag.


Din pappa hämtade mig och idag åkte vi direkt till hotellet och åt middag där. Din mamma är nu så trött att jag inte orkar gå på Ikea och då kan man börja oro sig för mig… det är ju även OS som lockar lite att vara på hotellet. De har god buffé där man kan välja många olika rätter och det smakade bra. Det blev ett silver till Kalla och Haag och det var kul att se. Annars låg vi mest i var sin säng och lekte med datorn.

Av Carina - 21 februari 2010 11:45

Din mamma sov ända tills sex idag tror jag, somnade om lite till men sen gick det inte mer. Har ont i magen och det är svårt att hitta ett sätt att sova på. Dessutom har jag sådan halsbränna, tycker att jag haft det hela tiden men det var då inget mot det jag har nu. Inget vill ner i magen och det ligger i svalget och väntar på att få komma upp. Än så länge har jag inte spytt men det är inte långt ifrån. Vågar i alla fall inte rapa utan en spann under.


Vi var uppe först idag med och din pappa gick ner och fixade frukost till oss. Jag åt uppe och han nere. Då våra gäster kom in fixade han frukost till dem med, ordnade te i kulan och satte på vatten. Här får man full service av din pappa då det gäller frukost. Din mamma åt filen upp och låg en stund och sen vågade jag mig ner och åt mackan och drack te tillsammans med de andra. De ska åka hem efter frukost så det känns bra att gå ner.


Din pappa tog Kjell med sig ut i garaget och visade upp det. Inga-Britt och jag behövde inte kolla på det så vi blev kvar inne. De packade sen ihop och körde hem. Det hade börjat snöa i natt och det snöade fortfarande. Inte så mycket men tillräckligt för att det inte ska vara så kul att köra bil i det. Det blir ju mycket snörök och det är inte kul.


De tackade för sig och vi tackade för att de kommit. Det var riktigt kul med besök, vi är dåliga på att vara sociala när vi bara bygger. Kommer det då gäster så är vi det desto mer. Dessutom är det lätt med självgående gäster. Det är värre med dem som tror de har kommit på hotell och ska ha service hela tiden.


Då de kört hem gick din mamma ut i uterummet och vilade en stund. Vi har inte riktigt vant oss vid att det är ett vardagsrum nu. Man vill ju gärna vara där det är OS. Så din mamma såg på skidtriumfen en gång till och det var nästan lika spännande denna gång. Då det var slut åt vi lunch, din pappa kom med det på brickan så vi åt i uterummet. Det känns så bra att ha detta rum och ännu mer nu när vi har tv där. Allt är klart och det känns verkligen som hemma.


Din pappa hade satt upp golvsocklarna i sovrummet men vi kan inte sätta upp taklister förrän vi har det klart med sidorna på garderoben. Så efter lunch började han med termostaterna. Ska vi flytta ner så måste vi ha termostater i sovrummet. Stänger vi dörren blir det så iskallt både där och i uterummet och man vill ju kunna stänga skiten ute från sovrummet. Han hittade inte lådan med sakerna i och din mamma fick hjälpa till att leta. Han hade kollat överallt, både inne, i garage och i boden. Inne fanns den inte, för där kollade även din mamma. Jag ville gå ut i boden men din pappa gick ut en gång till och hittade den där.


Din mamma låg i uterummet hela dagen och kollade tv, då det var hockey kollade din mamma på tv4, hockey är bara kul om det är Sverige som spelar. Jag började bli fika sugen och tänkte att då detta program är slut ska jag fixa fika, precis då kom din pappa med fika. Han är då helt underbar din pappa. Så vi fikade och sen somnade din pappa en stund i soffan. Din pappa byggde vidare och din mamma latade sig. Innan middagen gick vi upp och la oss och sov middag, och det var behövligt och skönt. Din mamma sover ju så illa på natten så jag behöver sova på dagen.


Vi åt middag och sen eldade vi i kakelugnen och så jobbade din pappa vidare och din mamma kollade på mer OS. May Gull ringde och jag pratade med henne en stund. Det är inte klokt vad de kan ta betalt för tjänster då det gäller begravningar. Helt fräckt, när folk är i sorg och inte orkar fixa på egenhand då ruinerar de en. Då jag pratat färdigt fixade jag fika och så tittade vi på herrarnas skidskytte. Njöt igen över vårt nya vardagsrum. Vi har ju inte kunnat fika uppe i sängen då vi kollat på tv utan vi har fått gjort det innan. Efter skidskyttet hoppade din mamma i badet, och det var härligt! Din mamma skulle nog kunna bada tre gånger om dagen…


Din mamma gick ner till OS igen och din pappa tog ett bad, han kom dock inte ner sen utan ropade på din mamma hela tiden. Han ville ha pengar… försökte hitta min dosa med utan resultat. Till slut somnade han nog för det blev tyst och din mamma kollade på damernas skidskytte.


Då det var klart packade jag ihop och packade lite kläder och sen gick jag upp och väckte din pappa och berättade om resultaten. La fram en del saker jag skulle ha med mig innan jag kröp i säng, läste en stund innan jag släckte och somnade.


Nu går din mamma in i vecka 34 och då blir bröstvårtorna större och brösten tyngre. Kolostrum, eller råmjölk, kan läcka ur dina bröst fast ditt barn ännu inte är fött. Det är kanske dags att köpa en stödjande amningsbehå. En del kvinnor kan känna sig stora, klumpiga, oviga och rent av oattraktiva. Du kan känna dig trött, otålig och gnällig. Kanske märker du att dina ringar börjar klämma åt om fingrarna, eller att händer och fötter är svullna. Det beror på att vätska samlas i kroppen.

Sex behöver inte alltid innebära samlag, graviditeten är ett utmärkt tillfälle att utforska andra former av njutning. Du kan ha stort behov av att bli hållen i en öm och trygg kroppskontakt. En del kvinnor njuter av sin sexualitet som aldrig förr, samlag kan aldrig skada barnet!

I vecka 34 är medelkroppslängden 46 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2350 gr. Huvudets omkrets är 32 cm. Barnets hud blir mer rosafärgad. Om det är en pojke så har testiklarna vandrat ner i pungen. Tarmen är full av en grönsvart massa, en slags bajs som består av hud avlagringar, som barnet får i sig när det svalt fostervatten, galla och tarmsaft.

Många pappor tänker mer och mer på den kommande förlossningen. Fundera över hur ni vill åka till sjukhuset. Behövs en alternativ färdväg om ni behöver åka mitt i rusningstrafik. Om ni redan har barn måste ni ha en barnvakt. Finns BB-väskan packad för dig och din partner? Ja, vi har packat väskan… det gjorde vi redan i januari efter det att din mamma blev inlagd.

Av Carina - 20 februari 2010 11:45

Vi vaknar tidigt fast det är helg. Lamporna nere tänd klockan sex och då blir det ju ljust. Ofta har din mamma vaknat redan en timme tidigare då grannens lampor syns på väggen sidan om mig. Efter det börjar jag snurra rundor i sängen och till slut vaknar även din pappa. Det är sällan vi vaknar efter halv åtta. Vi går ju inte alltid upp men ofta är din mamma hungrig då.


Din pappa gick upp och fixade frukost och det tog ett tag innan gästerna dök upp. Då hade din mamma hunnit äta och vila lite så jag gick ner och höll dem sällskap med en kopp te. De var tveksamma till att åka skidor idag för det var -19 då vi gick upp, men det var soligt. Man vet inte heller för det kan skilja mycket på temperatur hos oss och i fjällen. Då vi var i Bydalen sist var det ju -12 hos oss och +-0 i Bydalen. Efter frukosten gjorde de i alla fall i ordning sig och åkte, om inget annat fick de ju en utflykt.


Din pappa började med sitt och din mamma gick upp och la sig. Idag ska din pappa fixa antenn uttag så vi kan flytta ner tv till uterummet. Vi kan inte koppla in kabel i uttaget i uterummet förrän vi har fixat med tv i taket i sovrummet så vi får ha en sladd så länge men det gör ju inget. Pratade lite med May Gull, det har blivit en vana att göra det varje dag. Det är alltid något nytt som kommer upp vi är lika förvirrade båda två.


Vi åt lunch och din mamma förberedde lite för efterrätten och lite senare fixade jag fika. Jag har sådan halsbränna nu. Har jag klagat innan tar jag tillbaka det igen. Tror jag ska kräkas varje gång jag rapar och maten kommer liksom inte ner. Nu när Knoll har  vänt sig så puttas det väl uppåt och jag äter jättelite och det lilla jag äter kommer inte ner. Så idag hoppade jag teet och gjorde en bär drink istället. Vi satt i uterummet och fikade och det var härligt väder och vi bara njöt av att sitta där i solen.  


Gästerna kom tillbaka på eftermiddagen och det hade varit kallt men de hade åkt ändå. Det blåste ju även där på toppen det gjorde det ju inte hos oss. Det är så kul då det kommer någon som är intresserad av bygget så din pappa kan få prata av sig. Din mamma är inte alls så intresserad av alla detaljer, jag vill mest att det ska fungera. Mina vänner är inte heller så intresserad utan de vill mest veta vilken färg det är på väggarna.


Din mamma och Inga-Britt lagade mat och så åt vi. Då vi ätit färdigt bar din pappa och Kjell ner tv och satte den i uterummet och kopplade in den. Den blev lagom färdig tills det var dags för nr 3 att sjunga i melodifestivalen. Så Inga-Britt och jag flyttade in där då de andra gick till vårt blivande badrum och kollade hur det ska se ut. Det var inga jättebra bidrag tyckte jag och sen gick jag och ordnade kaffe och blåbärspaj då det var röstning och missade vem som gick till andra chansen. Din mamma är faktiskt mer intresserad av OS är melodifestival.


Skidorna började och då började spänningen. Din pappa skulle bara titta tills han hade fikat klart men då bytte de skidor och Johan kom loss, efter det satt han kvar. Det var ju så spännande och i slutet fick din mamma sätta sig upp för det gick inte att ligga längre. Vilken tur att vi fick ner tv så vi inte behövde sitta på vår säng och kolla eller i friggeboden. Vi satt där och tjoade och så fick vi ju också ett guld och brons i samma lopp och det var häftigt.


Din pappa gick sen upp och la sig och vi andra satt kvar lite och kollade intervjuer, till slut var din mamma kvar själv. Ville ju höra vad killarna sa och man var ju uppe i varv så inte kunde jag gå och lägga mig då. Till slut fick även jag ge mig och gick upp. Där var det så tomt då tv och den ena tv bänken var borta. Det blev så luftigt i rummet, men oj så dammigt. Men det är inte lönt att städa ordentligt förrän vi flyttar ner.

Av Carina - 19 februari 2010 11:45

Din pappa åkte till Sundsvall över dagen och då följer inte din mamma med. Idag ska dessutom Inga-Britt och Kjell komma på besök så det ska bli kul. Igår satte vi in antennen till friggeboden, eller din pappa gjorde det. Vi köpte en ny antenn igår, det gick inte att ha samma som på huset. Nu har din pappa satt upp den provisoriskt under taket i garaget.


Jag vilade mycket under dagen men städade upp lite inför besöket. Vill ju inte att det ska se helt förskräckligt ut då vi går gäster. Men det går långsamt, vilade ju mest. Gjorde inordning den varma smörgåstårtan då det bara var att sätta in den i ugnen då de kom. De skulle komma ungefär samtidigt som din pappa.


Fick rapporter om vart de var någonstans och jag pratade med din pappa i telefon då han körde hem. Då de kom blev det först lite hus visning, din mamma guidade runt lite först och sen efter vi ätit gick din pappa mer in på detaljerna. Det är kul för din pappa då det kommer hit någon som är mer intresserad än bara av färgerna. Det är dessutom kul att få besök. Vi satt och pratade mycket under kvällsfikan. Det är kul då det inte bara är din mamma och pappa här hemma. Din mamma framförallt trivs då det är folk hos oss. Även din pappa är social och uppskattar sällskap.


På kvällen fick en guldmedalj till Björn Ferry. Vi satt och fikade då det började och din pappa skulle gå och lägga sig. Han ville vara pigg imorgon så han kunde bygga. Men det blev så spännande att din pappa inte kunde gå iväg utan han såg hela loppet. Vi satt där i mörkret för timern släckte lamporna innan guldet var i hamn. Då det var klart gick de in till friggeboden och er mamma och pappa gick och la sig och somnade gott.

Av Carina - 18 februari 2010 11:30

Din mamma sover som en kratta på sjukhuset. Sängen är plastig, hård och smal, jag är rädd att trilla av den om jag snurrar för mycket. Fick ställa klockan så jag hann lämna urin innan 06.00 och jag ska även ta blodtrycket innan jag går upp och kissar första gången. Blodtrycket var hur bra och lågt som helst och det var ju skönt.


Idag gick det lite fortare att bli utskriven. Det var inget fel på urinen och äggvitan var som vanligt igen. Troligen var det ändå blod i urinen och därför blod och högt äggvita. Jag fick däremot stanna kvar tills din pappa kom och hämtade mig efter han jobbat klart. Jag pratade med Malin och så lekte jag med datorn tills jag blev hämtad.


Vi åkte och handlade innan vi åkte hem. Jag skulle ha varit hos barnmorskan idag men det fick jag avboka och hon ringde och hörde hur det var med mig där jag låg. Vi bokade en ny tid framöver men vi får väl se hur det blir med mig. Din mamma är lite orolig över att vi ska till Sundsvall i slutet av månaden i fyra dagar men förhoppningsvis går det bra. May Gull ringde, hon blev orolig för hur det går för oss men nu får vi ju komma hem och allt blir bra igen. Känner mig faktiskt inte orolig för blödningen, jag fick ju lugnande besked.                                           
                

Av Carina - 17 februari 2010 11:30

Din pappa åkte till jobbet som vanligt och din mamma skulle gå upp på toa efter frukosten upptäckte jag lite blod på toapappret då jag torkade mig. Jag blev livrädd och ringde till special mödravården direkt. Hon tyckte jag skulle åka in till förlossning och hon skulle meddela att jag var på ingående. Jag ringde din pappa och han lovade att möta upp mig. Jag tog med mig väskan för man vet ju inte. Stoppade även med datorn om i fall.


Din pappa var redan på sjukhuset då jag kom och vi gick upp tillsammans. Först satte de en ctg kurva på magen och vi fick höra hjärtljuden. Det är en sådan underbar upplevelse, man skulle vilja ha en sådan och ligga uppkopplad hela dagarna där hemma. Doktorn kom och kollade mig. Hon hittade ingen blödning någonstans. Det kom ju bara lite på pappret så det var ju inte mycket. Hon letade och letade utan resultat. Jag fick ta blodtryck och lämna urinprov.


Jag var inne på toa, var ju lite nojig och tyckte det kom blod hela tiden. Hörde att en sköterska var där och pratade med din pappa. Då jag kom ut sa han att jag hade 3 i äggvita. Då lär jag inte få åka hem sa jag… och mycket riktigt. Doktorn hade bestämt sig för att jag skulle få åka hem då hon fick se urinprovet. Jag blev inlagd. Din pappa åkte tillbaka till jobbet och lovade att komma på kvällen igen. jag fick ligga kvar nästan hela dagen på förlossningen för de höll på att storstäda och därmed fick jag vänta på att mitt rum skulle bli städat. De hade även fyllt upp rummet på förlossningen med möbler som de kom och hämtade under dagen.


Jag hade mp3 spelare med mig och lyssnade klart på den boken. Började läsa en annan bok för jag ville inte använda datorn inne på förlossningen. Till slut fick jag flytta men jag fick äta lunchen inne på förlossningen. Till slut kom även din pappa och höll mig sällskap. Även denna gång skulle jag samla urin från 18-06. Fick också lyssna på ctg kurvan några gånger under dagen. Det var trist då din pappa åkte hem men förhoppningsvis får jag åka hem imorgon igen.

Av Carina - 16 februari 2010 11:30

Denna dag var säkert som ett töcken som vanligt. Pratade nog med May Gull och planerade för begravning. Vilka sånger vi ska ha och vad vi ska äta. Det är inte klokt så mycket man måste ha koll på precis då man mår som sämst.


Idag skulle jag ha varit hos kuratorn men hon ringde mig och sa att hon var sjuk. Hon var kvar på jobbet men ville inte smitta mig. Då hade precis Maria, min kollega, kommit så jag undrade om vi kunde höras via telefon istället kl 15 och det gick bra. Jag har lite behov av det, hon vet ju inte att din morfar dog förra veckan.


Maria hade lunch med sig och det smakade bra. Sallad från Törners och den är så god, jag fick med räkor. Då vi ätit satte vi oss i uterummet och fikade. Det var kul att få lite besök. Hon ville ha hjälp med lönesättningarna, hon har ju inte varit chef så länge för den personal som din mamma chefade över. Vi hann även med att skvallra om annat. Det var skönt att få lite besök och få prata med någon annan är din pappa och May Gull. Maria har ju också döden nära sig så ofta då vi träffas pratar vi om döden och varför?


Maria gick hem vid tre och kuratorn ringde. Jag såg att det var ett hemma nummer så hon hade väl åkt hem ändå. Det kändes i alla fall bra att hon ändå ringde för din mamma behövde prata med någon. Hon förstod ju hur din mamma kände och sa som alla andra att nu får det väl vara nog med död kring oss. Hur mycket ska man orka med?

Vi pratade om att det som gör ondast är att han inte hinner träffa sitt barnbarn. Maria sa att nu kan han ju i alla fall leka med dig Gabriel och Totta. Det är sant men det kunde han ha gjort om tio-tjugo år, de är ju kvar.


Din mamma grät inte så mycket, eller nästan inget alls. Det hade jag förväntat mig men jag var klar och redig. Det är som om tårarna inte vill komma eller jag inte orkar ta fram dem. Det känns ändå inte verkligt. Jag tror att jag inte kommer att förstå det förrän jag kommer hem dit och han inte finns där. Innan vi la på bokade vi en ny tid i mars.


Din pappa kom hem och vad skulle jag ha gjort utan honom… han tar så bra hand om din mamma.

Av Carina - 15 februari 2010 10:15

Idag skulle vi på ultraljud och det ska bli skönt att få komma och kolla hur det ser ut och prata med doktorn om Skåne besök. May Gull ska till begravningsbyrån i veckan och då behöver vi veta hur det blir med oss. Din mamma känner att jag måste ner på begravningen. Folk säger att tänk nu på sig själv men det gör jag ju. Jag känner att för att jag ska må bra så måste jag få komma ner och ta avsked.


Din pappa jobbade hemifrån då vi skulle vara på ultraljud redan 9.30 Vi börjar alltid med att kolla ultraljudet innan vi sätter oss och pratar men idag var din mamma tvungen att berätta vad som hänt innan. Tårarna bara rann på mig och det kändes fruktansvärt. Doktorn beklagade och sa att om vi kollar först så ser vi hur det ser ut och hur vi går vidare. Allt såg bra ut, Totta ligger först och med huvudet nedåt, så det är inga problem med en vaginal förlossning och det levande barnet kommer att komma ut först. Det känns bra men jag vet inte om det gjort någon skillnad om ängeln kommit först. Man vill ju visserligen inte att det ska ligga något i vägen eller något som förhindrar vaginal förlossning. Din mamma och pappa vill ju ändå se lilla ängeln också.


Knoll ligger fortfarande över den normala viktkurvan, ca 2400 gram och det är 21,5 % över normalt. Inte konstigt din mamma blir magrare… Knoll äter nog lite av mig med då jag äter så dåligt. Det känns bra att Knoll får vad den behöver. Alla värden var bra, Hb, blodsocker, blodtryck men det var 1 i äggvita men har man inte högt blodtryck är det okej.


Vi pratade efteråt om vår Skåne resa, de förstod att din mamma vill vara med på er morfars begravning. Doktorn sa att det var bäst om vi åkte innan Knoll kom ut för det var smittorisk att ta ett nyfött barn med på flygplan. Din mamma kan flyga med SAS fram tills den 10 mars om man tar en månad och fram till den 13 mars om man säger 4 veckor. Så vi skulle kunna hinna innan. Doktorn tror inte heller att Knoll kommer att komma tidigare än det så då är det lugnt. Det kändes bra att få prata med henne och få veta lite hur vi ska göra. Hon sa också att skulle Knoll komma kan man alltid ordna så att sjukhuset passar den bebisen om vi vill åka ner då den är nyfödd.


Din pappa skulle skriva på ett papper på banken som han glömde innan vi skickade in dem. Din mamma ringde till May Gull och berättade hur det låg till och hon ska se till att begravningen blir så fort som möjligt. Det kan vara så att man kan obducera efter begravningen och det verkar ju klokt. Så fort hon vet ska vi boka biljetter, din mamma vill ju ändå vara hemma några dagar för bara fara upp och ner kommer inte att fungera. Det kommer att bli jobbigt nog ändå.


Vi gjorde lite ärenden på stan och sen åkte vi hem. Din pappa jobbade fortfarande hemma för vi skulle på sista föräldrar utbildningen. Din mamma vilade sig i form och idag var det lite roligare på träffen. Vi fick först göra avslappning och sen fick vi diskutera olika teman och då fick mammorna vara för sig och papporna för sig. Det var första gången som vi träffades och pratade med varandra. Annars är det mest man pratar med sin egen partner förutom två par som känner varandra. Nu kändes det mycket lättare och detta skulle vi ha gjort redan vid första träffen. Det handlade om hur det kommer att bli då barnet är fött och hur vi kommer att agera då. När det gäller sömn, göra vad man vill, egen tid mm och det var intressanta teman. Vi hade samma papper båda grupperna och sen pratade vi i grupp. Det är ju lätt att tycka innan barnet kommer, vi får väl se sen hur det blir efteråt.


Ett av paren ska bygga ett likadant hus som vi har och de ska ev komma och titta i helgen. Han har redan varit här en gång, precis då vi satt upp stommen. Det var väl därför vi kände igen honom. Han jobbar ju hos grannen över vägen så vi trodde att han kanske var här och göt till oss, men det var det inte.


Vi åt på Tages innan vi åkte hem. Din mamma gjorde inget mer denna dag, men det kändes bra att ha varit till doktorn och att vi bestämt när begravningen blir. Ofta säger man att folk inte dör då de borde och din morfar dog inte bara minst 10 år för tidigt utan även några månader för tidigt. Tänk om han kunde ha varit med då Knoll kom till världen och fick träffa den bebisen. Det är det som gör mest ont i hjärtat, visserligen träffar han dig och lillebror men det hade han hunnit med i alla fall senare.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards