Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

Käre Gabriel 31 maj

Av Carina - 31 maj 2009 21:24

 

Din pappa vaknade redan klockan 7 i morse men då ville inte din mamma gå upp. Han smög sig in med några tidningar och din mamma somnade om. Vaknade av din pappa en timme senare och då tyckte din pappa att det var morgon… vi låg kvar och läste och myste lite. Men till slut ville din pappa ut och jobba och gick upp för att göra frukost. Då ringde din mormor och undrade hur vi hade haft det i Riga och din mamma berättade. Din mormor berättade om deras Italien resa och de hade haft det bra men det var lite väl varmt, 40 grader i Rom.


Din pappa åt frukost medan din mamma pratade med din mormor. När väl din mamma var färdig hade din pappa redan gått ut. Så din mamma fick äta i sin ensamhet och då jag hällt upp teet kom din pappa in och fikade med din mamma. Det är varmt och din pappa svettas lätt, då han druckit sin kaffekopp rann svetten av honom. Då din mamma var klar gick vi ut.


Vi gick bort och kollade lastbilen, din pappa och farfar har spänt fast virket och kört ner bilen till planen. Vi tog och städade bilen, din mamma dammsugade och din pappa torkade och sen tvättade han den på utsidan. Din mamma gick in och diskade och började packa.


Vi åt lunch och sen packade vi färdigt. Din mamma kollade om jag hade bilderna överladdade till den bärbara hårddisken och det hade jag. Så din mamma kan kasta en del bilder på den krångliga datorn. Idag fungerade åtminstone musen på datorn och det var ju bra för din mamma vill helst skriva i denna blogg på den datorn. Det finns inget Office paket på den lilla datorn.


Vi duschade och sen packade vi ur stugan och så gick vi in och fikade. Idag har din farmor och farfar satt potatis men de kom precis då vi kom in. Din farmor och farfar har låst in katterna i din pappas gamla rum. Tootsie hade varit ute hela natten så hon kom in på morgon kvisten. Pricken kommer då de kallar på henne men din mamma ville att hon skulle vara där tills vi åker. Så då vi druckit kaffe åkte din pappa, hans lastbil går ju betydligt saktare än din mammas Audi.


Din mamma stoppade in katterna i burarna och packade in dem först. Packade sen in resten av sakerna och sa hej då till din farmor och körde iväg. Körde förbi din pappa tidigt så då tänkte din mamma att vi kommer ju inte att komma hem förrän mitt i natten. Din mamma visste att det fanns en badplats längre bort som ser mysig ut och den mamma hittade den och körde in där. Katterna tjoade bra där bak så din mamma öppnade luckan så de kunde se ut. Gick runt och kollade och fotade lite, hörde sen din pappa på håll och där kom han. Körde sen ifatt honom igen och körde om honom, men det verkade som att han hade högre fart denna gång. Stannade i Avaträsk och väntade på honom, tog kort då han körde förbi.


Vi stannade på OK i Dorotea och din pappa tankade lastbilen och vi handlade glass. Din pappa körde vidare men din mamma körde in i Dorotea och tog lite kort. Vi är här så sällan på dagtid och har tid att se sig omkring. Konditoriet var öppet så din mamma gick in och handlade två Dorotea kakor. Körde sen vidare men nu hade din pappa fått upp farten. Skickade ett sms om att din pappa kunde stanna på något lämpligt ställe att fika på. Då din mamma passerade Strömsund och din pappa fortfarande inte stannat så ringde din mamma. Han hade passerat Strömsund och skulle stanna då din mamma hade kommit ifatt honom men nu skulle han stanna på en lämplig plats. Nu blev det inte direkt något mysigt ställe men din mamma fick sin kopp te!


Vi körde vidare hem och din mamma körde först och handlade innan jag kom hem. Din mamma kom fem minuter före din pappa och släppte ut katterna. Tootsie hoppade ut direkt men din mamma fick hjälpa Pricken ut. De verkade känna igen sig men de var lite skeptiska. De har haft det så bra hos din farmor och farfar att de inte ville åka därifrån. Vi packade ur bilen och sen satte vi en presenning över virket och pratade en stund med grannen.


Tootsie var kelsjuk och följde din mamma men Pricken for omkring men då vi ätit lyckades hon komma in i huset men din mamma lockade ut henne. De ska inte vara där när inte vi är där, de får bo ute i boden eller i katthuset. Vi gick sen i husvagnen och tittade på film.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards