Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Käre Gabriel 29 april

Av Carina - 29 april 2009 21:33

Din mamma fick gå upp extra tidigt idag för din mamma var tvungen att fixa folk till valborgsmässoafton. Din mamma skulle dessutom packa färdigt innan jag åkte. Din mamma har ändå lättare att komma upp om din mamma är ensam, har ju ingen pappa som väcker mig.

 

Då din mamma gick upp till huset märkte jag att jag inte stängt bagageluckan på bilen igår. Vilken tur din mamma har att vi bor i glesbygd och att det inte regnade i natt. Undra om din mamma tänker våga berätta det för din pappa. Till slut var allt packat, din mamma gick med fil tallriken i handen och packade.

 

Då din mamma kom till jobbet var det redan löst till valborgsmässoafton men din mamma hade annat att göra. Vi hade chefsträff idag eftersom att chefen också skulle vara ledig. Vi valde att ha den på ett kafé istället. Så vi gick dit tillsammans och din mamma åt en jättestor räkmacka som var otroligt god. Vi satt där ett tag och förhandlade ett och annat. På väg tillbaka till kontoret handlade din mamma lite te till Skåne.

 

Din mamma slutade vid tolv och körde då hem för att kolla om din pappas resultat för spermaprovet hade kommit. Det hade det inte så din mamma lämnade posten i lådan. Körde sen mot Ljusdal. Din pappa körde ungefär samtidigt från Umeå. Eftersom att din mamma inte behövde göra mer på jobbet så åkte jag tidigare för nu kommer jag att vara i Ljusdal långt före din pappa.

 

Pratade med Mia på vägen, hon har ju kommit hem med lille Ebbe och vi ska träffas imorgon. Din mamma ringde också till Linda och kollade om hon var hemma för då tänker din mamma köra in dit på en fika. Det var hon och då ringde din mamma till din pappa. Det är ju tråkigt att bara sitta och åka bil.

 

I Ytterhogdal var din mamma av och handlade lite fika. Mackan jag åt var så mättande att det räckte med en drick yoghurt och en banan. Det var jätte varmt i Ljusdal så då din mamma kom till Linda satte jag mig i linne på altanen. Drack en kopp te där och sen åkte vi till stora staden. Först var vi på Dollar store och där hittade din mamma barnböcker om bibeln historier, köpte en av var och det var 14 stycken. Vidare åkte vi till Johanna, din mammas favorit affär. Där hittade din mamma en tröja och ett par byxor. Din mamma har ju packat ner alla vår och sommarkläder och nu måste jag ju köpa nytt då vi ska till värmen!

 

Körde sen hem Linda och åkte hem till Maggan. Din mamma och pappa skulle träffas där och äta innan vi åker till Stockholm. Din mamma kom först, och jag var och kollade din lilla valp som de har var. De andra sex har fått nya hem. Vilken söt en, den skulle din mamma kunnat ha tagit med mig hem, men vad skulle Tootsie och Pricken ha sagt då?

 

Vi åt mat och det var kul att träffa dem igen, din mamma saknar den familjen nu i Östersund. Vi har inga sådana vänner där man bara kan klampa in och säga hej! Lilla Maja ville följa med mig till Skåne och även till Östersund. Men de ska komma upp till oss om tre veckor och det ska bli kul. Då ska barnen få bo i husvagnen och det verkade de uppskatta – JA!!

 

Vi körde iväg tjugo minuter över sex, vi skulle ha varit iväg klockan sex men… åkte din mammas gamla väg till jobbet och den kändes bekant. Vi bytte förare i Tönnebro, så din pappa också fick köra lite. Det gick fort att åka och hem och i Stockholm fick din mamma ta över ratten så vi kom rätt. Din mamma hittar lite lättare kring Hägersten.

Då vi kom dit fick vi lite fika och din mamma fick berätta nyheten om Riga. Din mamma hade redan pratat med Anna men inte med Pernilla. Pernilla kände någon som ofta var där så om vi behöver bo över där kan hon nog tipsa oss.

Din mamma fick en födelsedagspresent, en fin kanna i plats. Den är stor så det går i ganska mycket vatten eller drink i den!

 

Vi var ju trötta så fikat blev inte så långt utan vi gick och la oss. Vi ska ju iväg imorgon bitti så det gäller ju att ta till vara timmarna i natt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards