Alla inlägg under mars 2009

Av Carina - 8 mars 2009 20:33

Idag väckte din mamma din pappa med att pussa honom på pannan och din mamma har nog aldrig väckt din pappa förut, i alla fall inte på morgonen. Men vi sover mycket nu och din mamma har nog sovit ifatt. Men vi gick inte upp utan vi låg kvar och läste och din mamma kollade datorn. Till slut var din pappa så hungrig att han gick upp och fixade frukost.

 

Din pappa gick först upp till huset. Din mamma kom lite senare, Din mamma har ju fastnat i datorsvängen.

 

Din mamma spacklade färdigt i tvättstugan och slipade det som jag spacklat igår. Alla skruvar som inte hade blivit inskruvade skruvade din pappa in. Din pappa är starkare än din mamma, trots att det är svårt att inse alla gånger. Din pappa fixade till eldosor på väggen där vi ska ha torktumlare och tvättstuga, din pappa ska ju också få ett strykbräde skåp där och då behöver han ett uttag!

 

Idag fick vi även gäster. Först kom Patrik som är din pappas gamla jobbarkompis, men sina barn. De hade varit i Åre och åkt skidor. Han och din pappa gick runt över allt och kollade hela bygget, han är ju intresserad av bygget och har varit här innan men då har inte vi varit hemma. men nu hade de inte tid att stanna på fika för de var på väg till Sundsvall.

 

Då de precis skulle gå kommer nästa gäng, Mona, Jesper och Simone. Vi hade lunchat i veckan Mona och jag och bestämde då att de skulle komma i helgen. Vi fikade först och även de gick husesyn. Vi satt och pratade bygge under fikat och de fick veta rätt så mycket där. Man ser ju hela huset ifrån fika platsen. Mona undrade hur vi tvättade nu och jag sa att din farmor tvättar till oss. Det är bekvämt för hon stryker, manglar och viker ihop tvätten, en hög till din mamma och en hög till din pappa. Hade vi tvätt nu kunde Mona tvätta så kunde vi komma och hämta det senare ikväll. Det nappade din mamma på för vi har massa handdukar som borde tvättas.

 

Då de sett allt åkte de hem och din mamma och pappa fortsatte jobba. Vi fick en hel del gjort i helgen och framför allt att vi är på gång. Vi har hittat på annat nu den senaste tiden då det är bra att vi är på banan igen. Nu är tvättstugan redo för tätskikt.

 

Vi åt mat och sen åkte vi till Mona, då hade vi jobbat hela dagen och var trötta. Vi fick låna duschen då vi kom och då vi stod där inne såg man hur man verkligen ser ut. Vi har inte mycket speglar här hemma i husvagnen men de hade stora i badrummet. Det var inte kul att klä av sig där. Din mamma fick dessutom vänta på din pappa som duschade först. Då sa din pappa att 15 kilo skulle du nog kunna gå ner. Oj, då blev det brus på linjen, din mamma hörde ingenting. Men du vill ju själv gå ner i vikt sa då din pappa med det hjälpte inte, din mamma lyssnade inte längre. De tär ju tur för din mamma att din pappa älskar din mamma ändå. Men visst ska vi bli bättre på att motionera och äta bättre men först måste vi komma in i huset.

 

Vi fikade lite innan vi åkte hem, tvätten var inte helt torr. Vi pratade adoption och fosterbarn, det finns ju chans att få svenska barn att ta hand om. Det är ju inte så vanligt med svenska adoptioner men man kan ju bli stödfamilj. Men din mamma och pappa får väl vänta till huset är färdigt…

 

Fikade lite då vi kom hem och sen somnade vi gott, skönt att vara rena!!

Av Carina - 7 mars 2009 18:56

Äntligen sovmorgon! Idag var även din mamma vaken tidigt, eller tidig klockan var väl halv nio. Din mamma och pappa låg kvar men efter ett tag ville din mamma gå upp. Jag var vaken och nu hände något ovanligt. Din mamma gick upp och gjorde frukost. Då sa din pappa att nu ligger jag kvar här och myser som du brukar göra. Din mamma klädde sig började fixa med frukosten. Då allt var klart kallade jag på din pappa och han kom upp. Klagade bara lite över att han inte fått kläderna bort burna till sängen, det gör han till din mamma varje dag!

 

Då vi var klara nere gick vi upp till huset. Din mamma började snöslunga sig till friggeboden. de gångarna dit blåser jämt igen, så fast att det inte har snöat är de igen snöade. Nu var snön lite tyngre så det var tyngre att komma dit men det gick bra. Sen gick din mamma med saker från huset till friggeboden, saker som kommer från Ljusdal och är i vägen i huset.

 

Din pappa la om elen i mätarskåpet ute och svor över att det var så kallt. Det är nollgradigt men det blåser kallt…

 

Din mamma var inte på hugget på dagen, hade ont i magen och var slut utan att behöva göra något men det blev bättre under dagen. Din pappa åkte in och handlade i stan, egentligen hade det varit bättre att din mamma hade åkt. Men din pappa ville så gärna åka den nya bilen så han fick åka. Istället stannade din mamma hemma och fyllde friggeboden och hade maten klar då din pappa kom hem. Jag hade även dukat fint och lagt på vår nya fina vaxduk. Full med blommor!

 

Men idag har vi ändå varit duktiga. Elen är snart klar och din mamma har börjat spackla i tvättstugan. Det är en milstolpe som vi kommit över, vi har väntat så länge på att få börja fixa där.

Då din mamma stod där och spacklade kom din mamma att tänka på hur det var då vi berättade att du inte levde Gabriel. Tårarna kom direkt och din mamma kan höra inne i huvudet rösterna på dem som jag pratade med. Hur illa påsken blev för många, din mamma och pappa hade ju inte hunnit börja fira påsk så för oss har vi inte samma koppling. Ibland känns det som att det känns tydligare nu än vad det gjorde då det hände. Minnena börjar komma tillbaka från den tiden, kanske är det för att det är snart tid igen för det. det är ju snart ett år sedan du föddes Gabriel.

 

När klockan var halv åtta gick din mamma ner till husvagnen. Vi hade även ätit middag i huset på vår fina vaxduk. Men nu var din mamma trött och så var det melodifestival igen… då jag kom ner chattade jag med Helena och det är ovanligt. Hon är livrädd för Internet, hon tror att karlarna ska kommer ner i brevlådan om hon är där ute… eller hur Helena?

Vi fikade, skrev i husbloggen och kollade Melodifestivalen. Din mamma hoppades på att ”piloterna” skulle vinna men de åkte ut…

Av Carina - 6 mars 2009 18:55

Härligt att vakna upp sidan om din pappa. Det din mamma saknar mest då din pappa är borta är närheten, då gör det inget att han bara pratar massa bilar för är jag bara nära honom behöver jag inte lyssna bara mysa av hans närhet. Synd bara att det är fredag och vi måste till jobbet.

 

Vi körde till jobben, idag skulle din mamma direkt till kontoret och tänkte först gå över isen men kom på att jag skulle lämna blodprov idag och då måste jag köra bil dit. Började jobba och sen kom vår schemaman och hjälpte din mamma. Vi ska lägga schema nu igen och allt din mamma lärde sig förra gången är borta nu.

 

Vi hade bestämt att vi skulle gå ut och äta tillsammans på fredag och det hade nästan din mamma glömt. Men din mamma trodde i alla fall inte att alla vi chefer skulle gå ut för det brukar vi inte men det var trevligt. Det är säkert bra för oss att vi gör något tillsammans utanför jobbet, så om att det är lunch.

 

Då vi kom tillbaka klädde din mamma av sig och bytte skor och precis då kom jag på att jag skulle lämna blodprov. På med allt igen och körde till sjukhuset. Din mamma har ju varit och tagit prov förut och då har det varit en sådan lång kö och det stressar din mamma. Nu la jag i pengar för drygt en och en halvtimme för sist tog det över en timme. Nu kom jag ner och visserligen fick jag vänta lite på att få en nummer lapp men sen var det bara att knacka på och gå in. Din mamma hade tänkt skicka ett sms till din pappa men hann inte!

 

Hon var lite skeptisk över om provet var tvunget att gå iväg idag eller inte, men din mamma satt jag var tvungen att ta det idag eftersom att man ska ta det dag 3 under mensen. Det gick bra och på mindre än en kvart var din mamma ute vid bilen igen. Ringde din pappa på väg ut och berättade om vad som hänt. Att nu äntligen har provet skickats, dessutom klarade din mamma alldeles utmärkt att ta prov idag, inga tårar.

 

Dagen gick sen fort och din mamma och pappa skulle träffas för att gå på marknad. Din mamma ringde och bestämde att jag skulle gå halv fyra. Vi träffades på Frösön och gick över isen till stan, din pappa har ju inte gjort det tidigare och så slapp vi betala parkering.

 

Vi gick över isen, det har blivit dubbel is på vissa stället mot stranden men där vi gick är det tjockt med snö. Det blåste bra och din pappa pratade mest i telefon. Det är ganska långt men det verkar inte så då man ser mycket, det är som att gå på Revinge rakan… men vi kom fram precis vid vinterstaden och där började marknaden. Det var som en vanlig marknad med en massa stånd. Vi gick först upp till banken för din mamma hade fått utbetalningar och ville hämta ut dem för man kan inte betala med kort på marknad. Vi postade även kontraktet för huset i Ljusdal.

 

Då din mamma kom ut hade din pappa hittat en gammal granne från Sundsvall. Vi pratade med dem en stund och sen gick vi ner till stånden. Vi gick runt och kollade handlade nästan ingenting men vi åkte häst och släde. Din pappa trodde det bara var barn som gjorde det men det såg din mamma att det inte var. Det kostade tjugo kronor var och man fick åka en tur, det var mysigt, men fällen över sig och bjällrorna som pinglade.

 

Vi gick upp och fikade på Törners. Din mamma hade tänk att vi skulle äta något matigt, typ en varm macka men din pappa vill ju bara ha riktig mat. Vi fikade istället och satt där en stund och pratade. Din mamma sa till din pappa att han är dålig på att fika. Linda och jag satt här 1½ timme sist och kunde ha suttit lika länge till om vi inte hade skämts. Vi fikade först macka och pratade en massa och sen kaka och pratade vidare. Då sa din pappa att ni är ju tjejer… han måste lära sig fika mer och längre… han längtade nog mest hem efter mat!

 

Vi gick tillbaka hem över isen och då vi kom dit körde vi hem bakom varandra. Din pappa tycker det är synd att inte han kan få köra nya bilen för han har ju sin tjänstebil som inte din mamma får köra. Då vi kom hem hämtade din pappa posten och där var ett rek till din mamma. Då sa din mamma att om du vill köra så kan vi åka tillbaka till Frösön och hämta dosan till banken som reket gällde. Din pappa nappade direkt och vi körde tillbaka igen.

 

På kvällen kollade din mamma postgirot och det är elva stycken som har betalt till festen och det är ju kul. Vi kollade Så ska det låta och Skvalan och gick sen och la oss. Vi var båda trötta och din mamma längtade efter sovmorgon.

Av Carina - 5 mars 2009 18:54

Sista morgonen utan din pappa, han kommer äntligen hem idag. Din mamma var trött idag och det var segt att komma upp men då ringde din pappa och din mamma vaknade genast. Gick upp och packade ner det som skulle ner till husvagnen och gick dit för att äta frukost. Din mamma har börjat lägga på ruccula sallad på mackorna och nu när din pappa kom hem ska vi även ha äpple på som vi hade förr. Det är din pappas specialitet, skinkmackor men skivad äpple på och det gillar även din mamma men jag vill gärna ha lite ruccula på också.

 

Det är full rulle på din mammas jobb, schema för hela slanten. Idag följe din mamma med en kollega till tjock butiken, Zizzi. Där blir man smal för där är storlek 42-44 small och då blir ju din mamma smal! Din mamma provade några tunikor och de var förstora i storlek S och det gillar ju din mamma. Men jag köpte en tröja men den är lite vårig så jag får vänta lite att använda den.

 

Din mamma var även inom på biblioteket. Din mamma har ju bestämt sig för att plugga igen mina poäng i psykologi som jag saknar och ska nu läsa för att kunna tenta av detta. De hade en tenta i februari och ett tillfälle i mars och så i augusti och då låter det sista som är mest aktuellt. Men nu fanns det inga böcker där, i alla fall hittade inte din mamma några. Kanske måste jag upp till universitet biblioteket. De hade en dålig sökmotor men ska dit igen och få lite personlig hjälp. Kanske skulle din mamma köpa några av böckerna.

 

Vi hade möte på eftermiddagen och din mamma stannade kvar och sen tog jag bilen bort till kontoret. Din pappa har inte hört av sig på hela dagen, han borde ju sluta nu tycker din mamma. Ringde honom men han jobbade fortfarande. Då din mamma slutat åkte jag och handlade och sen körde jag hem. Då var din pappa på väg till Birsta. Han ska handla fog och fix till tvättstugan och toan uppe, för det förstördes då vi hade vattenskadan.

 

Din mamma åt lite kvällsmat, kollade tv och gick sen upp till huset. Gav katterna mat och fixade lite där men sen gick jag ner igen i husvagnen och skulle leka med datorn. Men våra datorer mår inte bra. Din mammas är ju dålig det vet din mamma redan men nu krånglade även din pappas. Till slut fick jag liv i min egen dator och kunde skiva lite här.

 

Din pappa kom hem och vi tog in det han hade handlat och sen gick vi ner och fikade i husvagnen. Vi kollade på Plus innan vi gick och la oss och fick lite frukost tips. Nu äter din mamma och pappa faktiskt bra frukost i alla fall. Din pappa var ju trött efter alla dagar i Sundsvall. Kändes konstigt att gå och sova i husvagnen, nu har ju din mamma inte sovit här på länge.

Av Carina - 4 mars 2009 18:54

Ännu en morgon utan din pappa, men imorgon kväll kommer han äntligen hem. Men det gick bättre att sova i huset i natt för nu har din mamma vant sig vid fläkten. Båda katterna sov hos din mamma i morse men Pricken vakande då din mamma vaknade och började leta öronproppar och sladdar. Din mamma gjorde sig i ordning och sen gick jag ner till husvagnen för frukost. Det är praktiskt att äta där och kolla lite på tv.

 

Åkte till jobbet och var där mycket tidigt. Var på gruppen en stund och åkte sen till kontoret och gick direkt ner i källaren och tog en dusch. Det känns så jobbigt att ta av sig alla kläder, ytterjacka, kängor mm men då det är gjort känns det mycket bättre.

 

Idag skulle din mamma följa med hem till en tant som har så mycket klagomål på personalen. Men denna tant skulle aldrig bli nöjd ens om kungen kom på besök. Hon ser bara allt det negativa, hon vill inte ens prata om det positiva. Men nu då vi kom var hon på sitt bästa humör och trodde det skulle bli bra nu när hon fått en ny chef. Men det kommer att vara samma personal fast att din mamma blivit chef men vem vet…

 

Lunchen idag blev på Max för sen skulle din mamma handla katt grus och vaxduk. Äntligen kom din mamma iväg och gjorde detta, det blir aldrig av på kvällen för din mamma är då för trött. Det fanns inga fina dukar men din mamma köpte två i alla fall. Hittade även nöt crème i storpack… det köpte din mamma.

 

Jobbade vidare och då din mamma skulle åka hem provade jag dieselvärmaren igen. Nu provade din mamma att sätta igång den ifrån grupplokalen och det gick fint. Det är räckvidd på 650 m men din mamma trodde att det skulle vara fri sikt men icke. Jag tryckte och fasta att din mamma inte såg bilen utan att den stod bakom några betonghus satte den igång – hurra! Så bilen var varm då din mamma körde hem.

 

Skottade lite då din mamma kom hem och gick sen ner till husvagnen och åt. Plockade undan lite där och kollade på tv. Marcus Birro var där och pratade lite om sorg. De har ju också förlorat barn, två stycken. Han sa att man lär känna sig själv genom sorgen och det håller din mamma med om. Man blir ju annorlunda efter en sådan kris men man går stärkt ur den och lär sig otroligt mycket om både sig själv och sin omgivning. Det är klart att man kan gå ur en sorg utan att reflektera men det är ju just det din mamma har gjort i snart ett år. Reflekterat över allt, både hur jag själv reagerar och hur andra reagerar. Mycket varför frågor har kommit upp och det har satt igång mycket i huvudet.

 

Jag tycker att han har gjort en insats genom att gå ut och berätta offentligt om denna sorg. Jag vet att det är många som tycker att han kunde hålla det för sig själv, varför dela med sig av något så privat men det uppskattar din mamma. Nu kommer det upp till ytan, vi finns, vi som inte fick ha våra barn hos oss. Det är som om vanliga människor inte klara av att ta del av andras olycka, tänk då på dem som hamnar i det varken man ville eller inte. Din mamma var ju skeptisk under hela graviditeten men innerst inne visste ju din mamma att det skulle gå bra. Det blev ju ganska klart då du föddes. Din mamma var inte alls förberedd på detta!

 

Då det var slut gick din mamma upp till huset. Det känns jätte bra att sova där nu när din pappa inte är hemma. Din mamma skulle gärna sova här ändå men det vill inte din pappa han vill inte ha katter i sängen och här kan man ju inte stänga in sig. Pricken var ute en liten stund nu på kvällen men ville gå in igen. Hon är lite bortskämd hos din farmor och farfar. Där ligger hon under fågelbordet och bara väntar på en god fågel att jaga, här måste hon leta upp fåglarna först och det är hon för lat för.

Pratade med din pappa, din mamma hade lovat att fixa så mycket här hemma men det är inte så kul när man är själv och allt är så jobbigt när det är i olika påsar överallt. Tänk då din mamma och pappa kan flytta in här på riktigt och vet vart alla saker är. Nu är det en ren gissning och din mamma är så trött på det. Längtar så till det att din mamma och pappa flyttar in här på riktigt.

Av Carina - 3 mars 2009 18:53

Din mamma sov ganska bra i huset, men det burrade rätt så bra av fläkten så trots öronproppar hörde din mamma fläkten. Men vaknade med en katt i sängen och det var mysigt. Men det är ju ännu mysigare att vakna med din pappa sidan om mig istället men…

Då din mamma gick upp gick jag ner till husvagnen för att äta frukost. Det är ju enklare annars hade jag fått ha kylväska i huset och byta kyl klampar så jag håller maten i husvagnen.

 

Då din mamma ätit frukost och borstat tänderna åkte jag iväg till jobbet. Kommer iväg ganska bra nu fast att jag måste fixa frukost själv. Idag kunde din mamma ha parkerat närmare jobbet men ville inte fick parkera med den nya bilen. Jag känner inte den så bra ännu och den är bredare än golfen. Men ska öva någon annan dag då det inte är så mycket bilar runtikring…

 

Jobbade hela dagen, Mona ringde och din mamma satt i möte, skickade ett sms och undrade om hon ville äta lunch. Det ville hon och vi bestämde det, din mamma kom då möte var slut. Vi åt och pratade en massa och det är konstigt att en lunch kan gå så fort då man har trevligt sällskap!

 

Jobbade vidare på eftermiddagen och sen hade din mamma bestämt träff med Linda efter jobbet. Träffade henne på Kärnan och din mamma var på Nordea och hoppades få ut lite pengar. Men det skulle din mamma få betala avgifter för så det hoppade jag över men jag beställde en ny dosa till postgirot. Det var inte så lätt men till slut fick hon tag i någon som kunde hjälpa mig. Din mamma har ju slarvat bort dosan i flytten och tur var kanske det för den var så gammal att kassörskan inte hade sett sådana gula som jag hade. Nu ska jag få en ny med posten. Det har ju börjat komma in betalningar till festen och din mamma kan inte se vem det är ifrån.

 

Vi gick idag direkt till fiket, vi var hungriga och vi lärde ju oss förra gången att de stänger tidigt. Nu tog vi ett nytt fik Törners och de hade öppet till klockan 19 och det passar din mamma och Linda bättre. Vi tog var sin varm macka och en kopp te. Satte oss och åt och pratade. Tänk att man har så mycket att prata om. Vi pratade en del plugg och jobb. Din mamma ska ju läsa in den poäng jag saknar i psykologi. Så din mamma ska se om jag kan låna böcker på biblioteket.

 

Vi pratade även och dig Gabriel och om vårt eventuella Lycksele besök, eller vi ska dit men vet inte riktigt när. Linda är ju också en av din mammas vänner som ofta frågar om dig och hur din mamma känner inför det. Hon har visserligen intresserat sig för ämnet men hon är också intresserad av din mamma och hur jag mår. Hon frågar mycket och kan förstå hur din mamma känner och tycker också att din mamma kan känna så och att det kan ta lång tid att bli kvitt ens känslor. Så det känns bra att sitta och prata med henne en kväll eller två.

 

Vi hade följe till din mamma bil som stod på gruppstationen. Så kom bilen vi gick och väntade på, din mamma visade att man kunde sätta på dieselvärmaren på långt avstånd. Din mamma körde hem Linda och hon tyckte att din mammas bil var jättefin. Hon bråkar lite med din pappa om att det är din mammas bil och inte hans…

 

Då jag kom hem gick jag upp till huset och katterna. Lekte med datorn och pratade med din pappa i telefonen. Somnade gott med en katt i fotändan och en sidan om mig.

Av Carina - 2 mars 2009 18:52

Din mamma och pappa sover som stockar nu för tiden och mycket och länge. Men idag ville din mamma inte att det skulle bli måndag för din pappa ska vara borta ända tills torsdag kväll. Dessutom ska ha ut och köra en massa bil och då ska din mamma behöva vara så orolig för honom.

 

Din mamma hade vaknat innan på natten av att det blåste jättemycket och tänkte då att måtte vi inte behöva skotta… det behövde vi inte för det blåste åt rätt håll, trodde vi!
Vi åt frukost och så packade vi ihop oss och gick upp till bilarna. Din pappa skottade då bort lite så din mamma kom ut med bilen. Innan dess hade din mamma pussat en massa på din pappa. Då din mamma körde bort sen längs vägen uppdagades drivorna. De var höga och din mamma stannade och ropade till din pappa som var bakom. Han fick köra först med sin tjänstebil och han kom igenom och då kunde din mamma komma bakpå. Hade din mamma varit ensam hemma hade jag varit tvungen att hämta snöslungan…

 

Det gick bra och jobba idag och som vanligt alltid mycket att göra. Då din mamma skulle hem kom jag på att jag kunde sätta igång värmaren i bilen och sprang ut och gjorde det, de var i alla fall i en tio minuter. Körde sen till Ica och då satte jag igång den igen och sen då jag kom ut var det riktigt varmt i bilen så din mamma fick ta av jackan.

 

Körde hem och packade upp varorna, orkade inte skotta men det gick bra ändå. Fixade lite fika och så ringde din pappa. Han var trött och gäspade mest i luren. Din mamma var på facebook och hittade lite kul. Kollade lite på tv och sen gick jag upp till huset. Din mamma ska sova där nu när din pappa inte är hemma. Tillsammans med katterna som jag inte får då din pappa är hemma.

 

Då ringde din pappa igen, din mamma fixade till där upp och la mig till rätta i sängen. Lekte med datorn och hade en katt sidan om mig och en i fotändan, mysigt. Då trivs din mamma och katterna också förstås. Din mamma lekte hela kvällen med datorn och somnade sen trots att det väsnades på nedanvåningen!

Av Carina - 1 mars 2009 18:52

Sovmorgon – underbart, din mamma älskar sovmorgon. Det behöver inte betyda att din mamma sover länge för idag vakande din mamma av att vasaloppet startade. Din pappa hade varit uppe och satt på tv:n och eldat i spisen. Han är så söt din pappa. Din pappa är inte så sportintresserad men skidor gillar han och idag efter frukost satt vi tillsammans och kollade skidor. Det är inte ofta i stugan som din mamma och pappa kolla på tv mitt på dagen tillsammans. Din pappa har alltid så mycket annat för sig.

 

Nu satt vi där nästan ända tills det blev lunch, mysigt. Då vi ätit ville din pappa ut på en skoter tur som vanligt. Din mamma tyckte att vädret inte var så kul men följde med ändå. Vill inte att han ska åka själv uppe på fjället, tänk om det händer något. Din pappa ville trampa väg (så heter det då man kör med skoter och banar väg) på en annan fjällväg som nog ska vara närmare. Men det var för lite snö så det gick inte att åka där, för lite snö!! Så vi åkte hem istället för det var inget mysigt väder.

 

Det trista med att åka till stugan är att man alltid måste packa så fort man åkt upp, men det är ju för att vi är där så kort tid. Vattnet ska tömmas, vissa saker ska in till din farmor och farfar. Men då vi kom hem från turen gick vi in och fikade hos din farmor och farfar, det är i alla fall skönt att vi slipper matlagning.

Vi gick in och duschade, diskade och packade ihop. Idag ska katterna få komma med oss hem så din pappa bar in Pricken så hon skulle vara på plats då vi åker.

 

Det känns ändå konstig att din mamma inte känner mer ledsamhet då jag är i stugan. Det var i alla fall där allt började och det var dit vi kom efter du föddes Gabriel. Men det känns bara bra att vara där, kanske känns du nära där.

 

Vi åt middag innan vi åkte hem. Vi packade in tvätt och katter och trots att vi har en mindre bil nu fick vi plats med allt utan problem. Din mamma körde först, det är ju ändå din mamma bil… vi sa hej till din farmor och farfar och åkte hem. Vi stannade i Strömsund och bytte chaufför och fikade och vi kom hem vid nio tiden. Det är ganska skönt nu när vi kan var i stugan längre för i vanliga fall ska vi bara in och sova då vi kommer hem.

Nu fick vi flytta in katterna och ge dem mat och vatten. Din pappa ska åka iväg med jobbet och måste packa. Men då allt det var klart somnade vi gott.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards