Direktlänk till inlägg 26 mars 2009

Käre Gabriel 26 mars

Av Carina - 26 mars 2009 12:03

Din mamma vaknade idag av att din pappa gick upp på toa och tänkte att nu somnar jag inte om för klockan var fem men det gjorde jag. Men din mamma var ändå lite vaken då klockan ringde. Låg och mös med din pappa extra länge idag då vi inte ska sova ihop i natt. Gick upp och åt frukost och gick upp i huset och tog bilder. Pricken var grå om tassarna fortfarande efter doppet i tätskikt igår.

 

Din pappa körde din mamma till jobbet idag. Jag ska ju ta flygbussen ut till flyget sen och vill inte ha bilen i stan. Taxin kommer och hämtar din pappa 8.40 så han hade tid med det. Din mamma tog sin packning och åkte till jobbet.

 

Jobbade och idag var det möte både på förmiddagen och på eftermiddagen. Vi gick och åt mat några stycken och det var gott, spagetti och köttfärssås och så var det pannkakor. De skulle väl vara till soppan men det struntade din mamma i. då vi ätit gick din mamma och handlade ett linne och så skulle jag köpa te till Anna och Pernilla. Din mamma fick verkligen prova på tålamodet för det tog tid. Men din mamma fick handlat och gick tillbaka till jobbet.

 

Var på möte igen och sen tillbaka till grupplokalen. Fixade med schemat där och så mötte Linda mig där utanför. Hon skulle få komma med upp på din mammas kontor och fika. Hon skulle på föreläsning sen och din mamma skulle med flygbussen. De ringde från gallup undersökning angående att din mamma har köpt bil. svarade på alla frågor och sen gick vi till kontoret.

 

Linda ska ju skriva uppsats om sorg då man fått ett dött barn och din mamma och pappa ska medverka. Nu hade hon träffat handledaren och ska nu sätta igång med skrivandet. Din mamma är jätte nyfiken på denna uppsats och det ska bli spännande att ta del av den.

 

Då Linda gått gick nästan din mamma också. Datorerna fungerade inte så din mamma kunde inte göra det hon ville. Tog reda på vart bussen skulle gå ifrån och gick in och köpte en macka och satt och fikade. Köpte tidning och tuggummi och ställde mig på busshållsplatsen. Åkte ut till flyget och checkade in. Läste tidningar i väntan på att få gå på, resan gick bra och snabbt. Hoppade på nästa flygbuss och ringde Anna, vi bestämde att hon skulle hämta mig på Järva krog istället.

 

Din pappa är på Kick-off idag och är på Stadshuset, i Nobelsalen. Fint värre, synd att de inte fick ta med respektive… men de är 525 personer bara från företaget. Det var visst någon från Let´s dance som har lärt dem och dansa och det behöver ju din pappa till dansbandsfesten.

 

Anna hämtade din mamma och vi åkte hem till dem. Kusin Alice sov redan som en stock då din mamma kom. Fikade lite och pratade lite innan vi gick och la oss. Din mamma är ovanligt avslappnad inför morgondagen. Det ända som oroar mig är att vi inte ska hitta dit, komma för sent eller att din mamma inte ska hinna bada. Din mamma vet ju inte riktigt vad de ska hitta på imorgon. Men jag är i alla fall lugn och det känns bra.

 

Din mamma sa till din pappa då vi åkte till jobbet idag att han är nog mer orolig än vad han vill påskina. Han är så lättirriterad och det är han inte i vanliga fall, han höll med om det och trodde också han var orolig. Din pappa är orolig för att det inte ska bli några barn alls och din mamma har mer accepterat faktumet på något vis. Jag är inte nöjd med resultatet men skulle var lika nöjd med ett syskonpar från Etiopien.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards