Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Käre Gabriel 28 nov

Av Carina - 28 november 2008 22:55

Klockan ringde tidigt, men din pappa är snäll och går upp och gör frukost till din mamma ändå. Han skulle inte jobba på jobbet förrän på eftermiddagen för han skulle sätta el dosor i huset innan din farmor och farfar kommer upp och jobbar. Sätter han el dosor i taket kan vi ta bort ännu mer av bjälklagret och då kan din farmor och farfar sätta upp reglar och skivor på mer av väggen.

 

Din mamma kom ju iväg lite sent för när jag väl kom upp hade jag glömt väskan. Det är dessutom halt för det regnar ju och sen fryser det. Så nu är det isgata överallt. Men då din mamma kom ut på vägen visade det sig att där var det torrt. Så det gick bra att köra men inte att gå.

 

Idag skulle din mamma följa med distriktssköterskan ut idag och se vad hon gjorde. Min handledare ska iväg på begravning och då ville din mamma hitta på något annat. Det är inte så lätt att bara sitta och gissa vad man ska göra. Din mamma har ju suttit en del vid datorn och letat saker att läsa. Visserligen är jobbet lika men det är ju olika rutiner och policys som din mamma måste läsa in sig på.

 

På fredagar har de fredagsfika och då är det en som står för det och då bjuds det på bröd och pålägg och så kaka. Det var en fin frukostbuffé och detta gör alla, man får följa en lista. Din mamma har ju inte hamnat på den ännu, vilken tur eftersom vi inte har något kök att laga i. Det smakade bra och efter det åkte vi ut igen. Då vi kom tillbaka åt din mamma lunch på stället. Det blev mat över igår och då blev det en matlåda till din mamma. Det var inte många som åt lunch men det var nästan skönt att sitta där själv en stund.

 

Var med distriktssjuksköterskan en stund till på eftermiddagen men sen läste din mamma mer papper och på datorn som din mamma läste på. Idag gick din mamma hem kl 16 för att hinna bli snygg inför kvällen. Då jag kom hem var din pappa inte hemma. Han var och jobbade men kom efter en stund. Då din pappa, farmor och farfar åt satt din mamma vid datorn och sen packade din mamma dusch väskan och vi åkte till stationen och duschade. Din mamma ville ju vara fin på festen, hade ju även köpt en ny klänning så din mamma blev riktigt fin.

 

Då din mamma kom fick hon ta på sig en tomteluva och så delades det ut bordplacering till all anställda. Din mamma handlade en öl då jag kom och sen höll jag de andra tomtarna sällskap. Innan din mamma gick in och satte sig köpte jag en snaps, oj, vad dyr! 80 kr för 5 cl, men det var ju en Skåne!

Din mamma satt sidan om sådana som jag inte kände men pratade lite med dem men de var tysta typer. Middagen var lite halvtråkig men maten var god och sen hade vi karaoke efteråt och det var desto roligare. Vi tomte gummor fick gå upp och sjunga, först Sånt är livet och sen Ska vi plocka körsbär i vår trädgård. Här var din mamma i sitt fulla esse. Det var jättekul att sjunga så din mamma blev hes.

 

Personalen som din mamma ska ta över var uppe och sjöng för deras chef som ska sluta. De vill inte det för de är så nöjda med henne. Men mitt i talet ropade de att men vi vill gärna att du kommer till oss Carina så tro inget annat. Din mamma slutade också på topp och hade det inte varit för att jag flyttade 30 mil bort hade jag inte slutat. Min handledare har samma problem men hon vill samtidigt gå vidare och komma uppåt i rangen. Men din mamma förstår henne och hur svårt det är att sluta på sin tjänst.

 

Lite senare gick vi till ett annat ställe men där var det inte många som var över 25, stökigt och ingen bra musik så din mamma skickade ett sms till din pappa. Din mamma hade precis fått ett sms av honom så din mamma visste att han var vaken. Så han kom och hämtade din mamma. Efter att hämtat min jacka gick jag ut och ringde efter din pappa. Han hade kört lite vilse så din mamma fick gå en bit för att hitta honom. Men blev glad då jag såg honom. Vi körde hem och det hade blivit riktigt kallt ute. Somnade gott då vi kom hem och väl kom i säng.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards