Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

Käre Gabriel 31 okt

Av Carina - 31 oktober 2008 15:01

Vi hade sovmorgon idag, ingen klocka och ingen som ringde. Det var välbehövligt. Men din kom på då vi vaknade att här finns ingen frukost och vi måste gå iväg och äta. Hade kollat lite med din morbror igår om var man kunde äta. Din mamma borde ju veta att din morbror aldrig har frukost hemma, han bor ju inte där utan hos fjällor och kompisar.

Vi gick upp och tog på oss och knallade iväg, första stället kunde man inte handla med kort så vi gick vidare. Gick inom Ica och handlade lite tillfällig frukost men då vi kom ut därifrån såg vi ett kafé och gick in där.

 

Din mamma ringde till Mia och bestämde att hon skulle komma ner till oss och fika med oss. Vi åt en macka först och sen då Mia kom åt vi en kaka. Vi kom ju igång lite sent idag då vi behövde fixa frukost på kafé. Då vi kom tillbaka igen badade vi och sen gav vi oss iväg till din moster. Men då var klockan redan halv två och din pappa jättehungrig. Men din mamma tvingade honom att följa med till din moster och kusin Ian men han fick köpa sig en korv på vägen. Din mamma längtade efter Ian. Då vi kom dit sov han och din moster och morbror började göra lunch. Det var ju bra för då behövde vi inte gå iväg och handla. Det dröjde inte så länge innan kusin Ian vaknade. Då kom han gående in i köket och din mamma blev så glad över att se honom. Han verkar inte främmande utan kunde komma till sin moster direkt utan att skrika och det kändes bra för din mamma.

 

Han gick fram och tillbaka och tycker att det är kul att gå. Din mamma hade packat in hans telefon som han glömde i Ljusdal men han förstod inte hur han skulle göra. Inte ens då din mamma hjälpte honom tyckte han att det var kul men blev glad då han såg telefonen. Vi myste med Ian både din mamma och pappa. Din mamma blev så glad över att din pappa verkade vilja vara mer med Ian denna gången.

Din mamma gav kusin Ian mat först och sen åt vi mat. Din morbror åkte iväg och skulle träffa Ians storebror. Då vi ätit gick vi ner till stan. Din mamma ville handla nya kläder eftersom att jag fått jobb och måste se snygg ut. Din moster skulle handla lite så vi gick tillsammans. Då vi kom ner upptäckte vi att klockan var för mycket. Din mamma och pappa skulle hyra bil och köra till Ann-Catrin. Vi hade bestämt oss tidigare idag att vi skulle hyra bil istället för att bli hämtade. Det känns bättre att vara självgående och vi ska ju även till din mormor imorgon och då är det lättare att ha egen bil så vi kan åka hem då vi vill.

 

Så din mamma handlade lite men inte alls mycket, bara någon top och strumpor. Din moster och mamma handlade även te och kort till kusin Ian. Då vi var i en affär hörde man, men Hej, Thomas! Då var det en som jobbat på din pappas jobb som stod där. Då blev vi förvånade att någon kände din pappa i Skåne. Han kände kanske 5 personer i Skåne innan han träffade din mamma. Dessutom hade din pappa anställt hans fru som vi träffade och de hade inte träffas någon gång. De pratade där lite medan din mamma lämnade tillbaka Ian. Din mamma och pappa skulle springa och hyra bil. Då vi kom dit visade det sig att alla andra också ville hyra bil just denna helg så det fanns bara en kvar. Vi tog den! En liten golf, så körde vi söderut till Ann-Catrin.

 

Där fick vi middag och efterrätt, vi pratade och så gick vi ut en runda. Det får man vuxenpoäng på tycker din mamma. När man tillsammans går ut en runda, det brukade ofta familjer i Flyinge göra då de hade gäster och det tyckte din mamma var löjligt. Nu har jag kommit förbi det och tycker att det är skönt att komma ut och röra på sig efter maten och trevligt då alla följer med.

Din mamma och pappa skulle sova kvar så vi hade ingen brådska, vi pratade och fikade. Din mamma och pappa hade med sig Kilkenny och Guinness för vi ska ju till Dublin ihop så vi fick öva oss lite.

 

Vi var trötta men var uppe sent, men till slut gick vi och la oss. Det är tröttsamt att vara i Skåne.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards