Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

Käre Gabriel 28 okt

Av Carina - 28 oktober 2008 20:34

Din mamma fick ingen sovmorgon idag då din farmor och farfar är här och de måste ju äta frukost i husvagnen. Nu äter vi alla mål där inne för det är för kallt att sitta i husvagnen. Men jag fick sova till kl 8 i alla fall och det var ju skönt.

Din mamma har ont i sidan vid revbenet, tror nästan att det är cancer men det tror inte din pappa. Han tror att din mamma har sträckt sig, får se när vi kommer hem till doktor Ann-Catrin och se vad hon säger. Din mamma äter i alla fall Ipren nu för att klara av det bättre.

 

Vi skulle idag börja med uterummet, skulle få upp vindduken och börja isolera där. Men din mamma skulle först betala räkningar. Din farmor och farfar visste vad de skulle göra och din mamma och pappa började med annat. Din mamma isolerade väggen ut mot uterummet. Din mamma upptäckte att vindduken inte räckte så din pappa ringde Nicklas och han hade lite över som vi kunde hämta.

 

Efter lunch började din farfar och mamma sätta upp vindduken i uterummet. Din pappa och farmor lade över presenningar på garage plattan. Din mamma var ute innan tillsammans med din farmor och tömde garageplattan. Din mamma är lite orolig för att det ska komma snö och vill gärna ha städat tomten.

 

Då din farfar och mamma stod och spikade upp reglar i taket i uterummet ringde chefen från jobbet din mamma har sökt. Hon sa att nu ringer jag varje dag till dig! Din mamma var glad så länge hon inte sa att din mamma inte fick jobbet hon sökt. Hon sa att hon ville att jag skulle skicka betyg till henne för att hon skulle kunna sätta en korrekt lön på mig. Oj, tänkte din mamma, har jag fått jobbet eller… ja, om du nu vill jobba hos oss här? Det ville ju gärna din mamma och sa det. De hade haft tre intervjuer och din mamma hade gjort bäst intryck och det var ju kul. Din mamma hade ju hoppats på att få jobbet men vågade ändå inte planera för det helt. Men visst la din mamma in i beräkningen att jag skulle få det men det gick ju inte att helt beräkna att det skulle gå vägen. Vi bestämde att din mamma skulle ringa nästa vecka och komma dit igen. Då ska din mamma även berätta om dig Gabriel, det känns mest ärligt att berätta och det måste din mamma eftersom att jag sa att jag aldrig eller sällan är sjuk. Men under 2008 har ju din mamma varit mycket sjuk. Först för det höga blodtrycket och sen hela tiden då jag var gravid under våren och sen när du föddes Gabriel. Så det är ju inte som vanligt.

 

Då din mamma lagt på hoppade din mamma högt och tjoade. Berättade för de andra att din mamma fått jobbet. Det kändes jättebra, försökte ringa till din mormor, Anna och Inga-Britt men ingen av dem ville svara. Din mamma ville berätta för hela världen att jag fått jobb. Men din mormor ringde sen och jag fick berätta. Även Inga-Britt ringde, hon berättade då lite om vilka frågor som din mammas blivande chef frågade. Hon berättade även hur hon svarade. Men din mamma visste att det skulle blir att ha henne som referens, hon känner din mamma allt för väl.

 

Din mamma tänkte dricka vin ikväll. Men då jag kom in då vi jobbat färdigt satt din farmor och farfar på vinet… det har vi under det sätet där de sitter. Så det blev inget, kanske blev de besvikna men vi får väl fira när de kommer ner nästa gång.

 

Din mamma pratade med Ann-Catrin under eftermiddagen. Skulle då berätta hur din mamma mådde i torsdags då jag var så jätteledsen. Men det gick inte att föreställa sig hur jag mådde då. Din mamma kan inte återberätta hur det kändes då. I torsdags kändes det så solklart att din mamma skulle beställa tid hos kuratorn men nu vet inte din mamma riktigt vad hon ska säga till henne. Din mamma måste ju naturligtvis gå och prata med någon, för det kan ju inte vara så här lite nu och då. De förstår säkert vad din mamma går igenom, men det känns precis som om din mamma hamnar i ett svart hål och sen när jag kommit ut verkar det som om jag inte varit där någon gång.

 

Din mamma och pappa fikade lite och satt uppe en stund innan vi gick och la oss. Nu måste vi ju sova ordentligt så vi orkar jobba hela dagarna. Din mamma var lite fnittrig över att ha fått jobb… det kändes jätte bra. Din mamma ville ju inte ha något sådant jobb men nu känns det helt rätt. Längtar efter att få börja.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards