Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Käre Gabriel 28 sept

Av Carina - 28 september 2008 20:22

Idag var det hemresa, din mamma hade packat lite dagen innan. Då hon kom hem ringde hon din pappa och packade samtidigt. Din mamma kom ju hem så tidigt att din pappa inte gått och lagt sig ännu.

Efter frukosten gick vi till bussen. Fick stå där och vänta ett tag innan bussen kom. Din mamma fick in väskan först och så tog hon plats i bussen längst fram. Majken kom och satte sig sidan om din mamma.

 

Nu var vi på väg hem igen, det var grått väder idag och det kan det ju vara nu när vi ska hem. När vi kom till flygplatsen tog det tid. Vi stod i kö hur länge som helst. Inga-Britt son kom och bytte väska med henne, det var ju kul att vi kunde träffa på dem där nere, de jobbar där.

Vi stod länge i kön för incheckning säkert en timme. Sen fick vi stå i kö för security och sen gick vi fel och till slut kom vi rätt.

Din mamma ville ju handla lite sprit med mig hem så jag for direkt till spritaffären. Där hittade din mamma päroncognac, det hade din pappa beställt. Köpte två stycken. Det var billigt med irländsk whiskey men det ska vi handla då vi åker till Dublin. Men din mamma håller ju på att skaffa ett drink förråd och köpte nu en äpplerum. Vet inte hur den smakar men det lät spännande.

 

Hann inte handla någon mat utan ställde mig sen i kö till flygplanet. Hade fått en mittenplats på flyget hem och ingen ville byta med mig så jag satt där. Lyssnade på min bok. Då vi kommit upp i luften kom Inga-Britt och meddelade att hon satt rent ensam på hennes rad så om jag ville kunde jag flytta dit och det gjorde jag. Så nu fick din mamma en fönster plats. Din mamma somnade gott en stund och sen lyssnade jag mycket på boken. Åt lite på planet och då var din mamma hungrig.

 

Då vi kom till Arlanda fick vi vänta länge på bagaget. Det hade blivit något fel så därför fick vi vänta. Sen då vi väl fått bagaget gick vi mot utgången och din mamma gick ut till flygbussen. Din mamma skulle inte åka med de andra till Bollnäs utan skulle till Anna och Pernilla och lilla Alice. Då jag kom ut och skulle hoppa på bussen körde den iväg mitt framför näsan på mig… snopet! Men det kom en ny direkt och efter 10 minuter körde vi mot Stockholm. Packningen var tung men jag tog mig hem till Anna.

 

Där stod maten på bordet och din mamma var hungrig. Jag hade bara ätit frukost och en liten macka på planet på hela dagen. Fick lite vin också, behöver kanske lite avvänjning! Men mest gullade din mamma med lilla Alice. Nu har det blivit en riktig unge av henne. Hon är vild och inte lika foglig som tidigare. Hoppade och skuttade hos sin faster och sen somnade hon i min famn. Härligt!

 

Vi satt och pratade och åt efterrätt. Det är alltid efterrätt hos Anna, visserligen är det ofta lite nyttig men det är gott. Det var även gott med riktigt te. Det är som det stod i en tidning, en hemma dryck för det är bara tråkiga påsteer om man dricker te ute.

Pratade med din pappa, han hade kommit hem från stugan. Fick inte till vattnet för han hade visst inte köpt den ena delen som han behövde, hade bara inbillat sig att han köpt den. Men traktorn fungerar med 17 växlar nu…

Din mamma somnade gott den kvällen men båda öronpropparna i, man vet ju inte kusin Alice är högljudd i natt…

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards