Direktlänk till inlägg 27 september 2008

Käre Gabriel 27 sept

Av Carina - 27 september 2008 20:21

Det var frukost igen vid 8 och din mamma sov ända tills klockan ringde. Gick ner och åt frukost och sen gick jag upp och ringde din pappa. Ville säga god morgon till honom. Han är ju i stugan. Ska se till att vi får vatten i vinter. Han ska även hjälpa din farfar med traktorn.

 

Idag var det lördag och det är inte öppet så länge i affärerna. Det är inte heller så fint väder idag så vi bestämde att vi skulle ha rast mellan 11-16 så vi kunde handla. Din mamma försökte verkligen handla men det fanns inget att handla. Handlade bara julklapp till din kusin Ian och Alice. Vi åt i alla fall lunch och det är rätt så tråkig mat att välja på, din mamma trodde att det var mycket lättare att hittat någon spansk restaurang än vad det var.

 

Vi gick tillbaka och hade den sista utbildnings lektionen och den var den roligaste. Vi hade argumentationsteknik och allt det din mamma lärt sig på dialogen var som bortblåst. Tänk vad vild man kan blir då man kommer igång i en diskussion. Men undra om man lärt sig något nu, om inte så har din mamma ett nytt bra exempel till utbildningen.

 

Idag skulle det bli en gemensam middag. Men innan dess hann vi gå och handla på supermarket. Din mamma handlade två flaskor vin och så friterade majskorn. Det var så gott så din mamma handlade flera påsar. Ville ha mer vin men man ska ju få plats med det i väskan också.

Vi handlade även lite vin, ost och bröd som vi skulle kunna äta innan vi gick iväg.

 

Vi träffades uppe på taket. Där fanns en pool och bord och stolar, där satt redan de flesta så vi satte oss där med dem. Vinet var mycket gott och osten var helt underbar, din mamma kunde ha ätit bröd och ost så jag blev mätt.

 

Gick ner och duschade och ringde till din pappa. Nu är det inte så länge tills vi ses. Han kommer ju till Stockholm på måndag och din mamma längtar dit så det värker i hjärtat.

Vi gick tillsammans till restaurangen. Det är en tjej från Alfta som har en restaurang här. Det smakade mycket bra och vi satt kvar där ett tag. Din mamma beställde även en Baileys till teet.

Då de andra skulle gå vidare till en pub gick din mamma hem. Jag känner mig lite tråkig men har varit trött. Det är inte så att din mamma inte kan partaja pga dig Gabriel utan det är bara att det inte kändes kul. Din mamma vet att hon vill sova sina timmar och är det inte mina vänner som jag ska gå ut med kan jag likaväl vara hemma. Jag har ju ändå varit ute och roat mig hela tiden under Spanien resan. Din mamma känner inte alls någon skuld för din skull Gabriel. Jag tror istället att du skulle vilja att din mamma var en glad mamma och som kunde släppa loss rejält. Andra kanske tycker att man borde ha sorgetid men inte din mamma. Att din mamma inte är lika pigg har ju med dig att göra och din mamma har ju blivit förändrad sen du föddes. Det hade din mamma blivit i alla fall även om du levt, det kan ju även bero på hormonerna, hade kanske inte varit party glad ändå.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards