Direktlänk till inlägg 16 maj 2008

Käre Gabriel 16 maj

Av Carina - 16 maj 2008 10:03

Idag skulle vi sova utan att ställa klockan men vi vaknade ju tidigt, eller din pappa vaknade tidigt men vi gick ju och la oss tidigt så det var väl inte så konstigt. Då din pappa varit ner på toaletten frågade jag om han släppt ut katterna men han sa att de inte ville gå ut. Vill inte Pricken gå ut så är det något galet och det var det. Det snöar, sa din pappa! Snöar? Jag var tvungen att gå upp och kolla och minsann så snöade det rejält och det låg en dm på marken. Vilken chock! Det är ändå den 16 maj!

 

Gick upp strax efter åtta och åt frukost. Idag skulle vi först åka och handla lister och galler till ventilerna. Dessutom var vi tvungna att låna såg igen. Vi hade inte en tanke på verktyg förrän idag. Men vi är väl båda två förvirrade mer eller mindre, och det har varit mycket denna vecka. Vi räknade ut hur mycket vi behövde och sen gick vi ut och sopade bilen. Körde först och slängde massa på återvinning och kläder som skulle till insamling. Åkte vidare för att låna såg och sen till brädgården.

 

Då vi kom hem upptäckte vi att vi glömt att köpa en list… så din mamma fick åka en gång till. Men innan dess ringde Helena och vi pratade en stund och sen åt vi lunch. Därefter åkte din mamma iväg till brädgården igen, och till apoteket. Postade brevet till försäkringskassan och så tittade jag in till tandläkaren men de verkade inte ha öppet. Då jag kom hem ringde jag till dem men det var stängt pga utbildning och jag har ju haft tandvärk sen jag drog ut tanden och äter Ipren för det men hoppas de går över annars får jag gå dit på måndag.

 

Idag har vi målat alla listor som var kvar, satt upp dem, spacklat i ena rummet och målat garderobs dörrar. Din pappa har ju även jobbat på sitt vanliga jobb så han hade inte hela dagen på sig.

 

Jag känner att mitt tålamod verkligen har tagit semester. Idag blev jag arg på din pappa när han inte kunde hjälpa mig när jag behövde utan jag fick vänta och jag klarar inte det. Tårarna är nära och jag blir arg på mig själv för att så viktigt är det inte men det går inte att hindra.

 

På eftermiddagen ringde de från kyrkan och sa att de väntat på att jag skulle höra av mig. Gabriel hade kommit till dem från Umeå. Men det hade inte stått någon anhörig utan bara gossebarn Dahl. Så de fick forska lite så de hittade mig, till slut hade någon på patologen i Lycksele meddelat mitt personnummer och de hittade mig. Han blev kremerad den 16 april och sen dess har de väntat på att jag skulle höra av mig. Man sa till mig att de skulle höra av sig till mig så jag har ju gått och varit oroligt för att han hade kommit bort. Vågade inte ringa till kyrkan för tänk om han var försvunnen. Så när han ringde idag så blev jag så glad, en sten lättade från mitt hjärta. Samtidigt kändes det hemskt att du lilla älskade Gabriel är bränd och du ligger i en urna. Du skulle ju ha varit här och hållit dina föräldrar vakna om nätterna och sysselsatta på dagarna med annat än renovering.

 

När jag lagt på blev jag ledsen och när din pappa kom och kramade om mig så kom tårarna. Har ju varit nedstämd nu några dagar och även idag då jag tappade tålamodet och så nu detta. Men det är skönt att krypa in i din pappas varma famn, stod och kramades länge och sen fikade vi och sen kramades vi igen. Varje gång jag kröp in i din pappas famn grät jag.

 

Pratade med Anna, vi har lite sängkläder över som de ska få. De andra ska vi skänka till mitt jobb så det kan bli mattrasor. Jag hade fått mail av Anna om att motion är bra för depression så det är väl bara att ut och gå så jag blir piggare snart igen. Vi försöker ju röra på oss men när det är vinter ute blir man inte så lockad av att gå ut. Men vi rör ju mycket på oss när vi renoverar.

Din mammas chef ringde och vi pratade en stund. Det känns fortfarande tufft för mig att åka till Bollnäs men nu har jag ju pratat lite med Inga-Britt om att komma och bada. Sa till chefen att jag är sjukskriven till sista juni och vi ska kanske göra någon rehab men det får bli senare. Vi ska kanske träffas sen då jag varit på Hamrelund en gång.

 

Vi fortsatte och jobba och sen lagade din pappa köttfärssås och din mamma fixade spagetti och sallad. Vi åt och det smakade mycket bra. Satte oss en liten stund innan vi började jobba igen. Jobbade på tills klockan blev åtta, då vill din mamma kolla på Så ska det låta. Din pappa hoppade in i duschen och din mamma skrev här.

Då han kom upp så satte han på kaffe som din mamma hade förberett och vi fikade. Din pappa ringde en kompis och din mamma fortsatte att skriva.

 

Efter att vi duschat så klippte din mamma din pappa. Han hade köpt en hårklippningsmaskin och nu vågade han sätta den i din mammas händer. Vi provade på högsta längden och det blev bra, men det tog lite tid innan man fick in snitsen men oj vad snygg han är nu!

 

Somnade som stockar då vi var helt slut efter arbetsdag. Jag blir ju också tröttare då jag gråter och sen gör ju vintervädret sitt till.

   
 
Ingen bild

vi3

21 maj 2008 21:59

vi sitter med jämna mellanrum och läser din blogg...Vi önskar Dig/Er all lycka och mycket mer i framtiden... Jättekramar från Maud,Tamiko och Lisa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards