Direktlänk till inlägg 13 maj 2008

Käre Gabriel 13 maj

Av Carina - 13 maj 2008 11:42

Drömde otroligt mycket inatt igen, fick sätta i en öronpropp för det var sådant liv där ute med lastbilarna. Men sov oroligt och var inte så sugen på att gå upp då klockan ringde.

Men hotell frukosten hägrade… Så det var inte så svårt att få upp mig. Din mamma gillar att bo på hotell mest för frukosten skull men din pappa sover hellre hemma. Vi åt, kanske för mycket men sen gick vi upp och packade och åkte iväg.

 

Din pappa skulle på jobbet och din mamma skulle hälsa på en kompis i Orrviken. Jag kom visserligen lite tidigt men hon har småbarn så hon är vaken i alla fall. Drack flera koppar te och pratade under förmiddagen. Hon har en sådan snäll och söt liten dotter så jag matade henne innan vi åkte.

 

Åkte in på stan för att äta lunch. Innan vi åt så gick vi i affärer, min kompis skulle byta kläder men då vi kom in där kunde inte din mamma låta bli att handla. Så nu har kusin Ian fått lite nya kläder. Ska skicka ner det till honom i slutet av veckan så han kan bli fin. Det var en blå mysdress och en vit tröja med röda stjärnor på.

Maten smakade bra och sen följde hon mig till kommunhuset. Dina föräldrar skulle på byggmöte med kommunen, som man måste ha innan man börjar bygga. Det var mycket teknik men han var ganska nöjd med oss. Vi skulle bara lämna in lite mer material till honom och sen var det bara att köra.

 

Vi körde om tomten hem igen och då träffade vi även den andra grannen även han en man på +60. Han verkade också trevlig, han ska bo sidan om oss. Vi stod där och pratade och fast att det var kallare idag var det inte varmt och det blåste idag med. Då vi gick ner på vår tomt upptäckte vi att det inte blåste alls lika mycket där nere och när deras hus blir färdigt på höjden så kommer det också att ha vinden. För det är ju mest nordanvinden som är kall och då blåser det inte så mycket hos oss. Närmsta grannen visade vart hans hus skulle stå för det var utstakat och vi visade hur vi skulle ha det. Innan vi åkte hem kom bonden vi köpt tomten av. Det är han som håller på att gräva och nu gav vi honom en plan på vart vårt hus ska stå så de inte ställer några elskåp eller nåt framför infarten. Äntligen fick vi sätta oss i den varma bilen och åka mot Sundsvall.

 

Då vi körde hem så pratade vi om dig Gabriel. Vi diskuterade ditt namn, att det känns helt rätt att du fick namnet Gabriel. Det var ju inget namn som vi hade tänkt välja, tvärtom för din pappa föreslog det en gång då vi pratade namn men då sa vi båda nej. Då vi var på sjukhuset och vi hade valt namnet Gabriel så försökte jag kolla med andra namn som vi hade lite på lut så passade inga av de namnen. Så hade du fått leva hade du inte fått namnet Gabriel men det känns jätte konstigt nu! För nu kan vi inte tänka oss något annat namn på dig vår älskade Gabriel.

 

Vi stannade i Bräcke och åt middag, fett och inte så gott. De tog dessutom 4 kr för ett glas vatten! Så vi drack mjölk för 8 kr istället, det kändes prisvärdare. Då vi kört en bit stannade vi och fikade, vi hade en termos med oss med fika.

 

Då vi kom hem så var klockan rätt så mycket, packade ur bilen och tittade på tv och sen gick vi och la oss. Innan vi somnade bestämde vi oss för att jag skulle stanna till torsdag för då kunde vi åka till IKEA imorgon kväll och handla till husvagnen. Jag vill gärna vara med då det görs och sen vill jag hellre stanna här med din pappa än att åka hem. Så jag lovade även att jag skulle klippa hans gräsmatta.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards