Direktlänk till inlägg 12 maj 2008

Käre Gabriel 12 maj

Av Carina - 12 maj 2008 11:41

Vaknade av väckarklockan men ett ryck. I natt har jag sovit som en stock, det var många nätter sedan jag sov en hel natt, men även denna har jag drömt mycket. Vi skulle åka till Östersund idag och därför var vi uppe tidigt. Jag hade inte packat heller igår för jag var så otroligt trött igår kväll så jag orkade inte. Mina gamla krafter är inte tillbaka, har ont lite överallt i kroppen och speciellt i axeln.

 

Gick upp och åt frukost som din pappa gjort färdig. Idag blev det gröt och surdegsbröd, nyttiga linjen.

Hittade inte mitt skärp, visserligen har jag fullt upp byxorna bättre nu mera men jag behöver likväl skärp. Anklagade din pappa i vanlig ordning men vad skulle han med det till… jodå vart hittade jag det, i hans byxor! Vad värre var vad att jag inte hittade mitt Gabriel smycke. Letade överallt, men det är ju stökigt hemma hos mig så det är ju inte så lätt. Men jag är noga med att ha det antingen i sovrummet eller så hänger jag det i hallen och nu fanns det ingenstans. Åt lite gröt men sen var jag uppe igen och letade. Blev jätteorolig för jag ville inte åka iväg utan det. Till slut hittade jag det i en låda i sovrummet, måste ha hängt med något klädesplagg och en sten sjönk från mitt hjärta.

 

Nu är det vinter igen! Det var 4 grader varmt då vi åkte norrut, men det var soligt och fint. Vi fikade utanför Åsarna, det tar ju ändå någon timme att köra upp.

 

Jag följde med din pappa tills hans jobb, hälsade på hans personal och sen åkte vi iväg till den gamla stationen för att kolla lite. Fick en guidad tur runt där och sen åkte vi och käkade lunch. Jag följde med din pappa tillbaka igen istället för att åka till stan själv. Fick då en guidad tur på den nya stationen och sen satte jag mig att skriva här för det har varit lite si och så med det i helgen.

Fikade med din pappa och personalen och sen ringde jag till Anna och pratade med henne. Hade ju lite tråkigt när jag satt där själv.

 

När din pappa slutade åkte vi till tomten för att kolla lite. Då träffade vi ena grann familjen, ett par i 60-årsålder. De hade börjat bygga nu och grunden höll på att grävas. Det var trevligt för mig att träffa dem, det har jag inte gjort innan. Gick runt lite på vår tomt och kollade vart vi kunde ha husvagnen. Det känns lite mer verkligt nu när man går här. De har grävt för el, vatten och fiber så nu händer det saker. Men det var kallt…vintern är tillbaka igen. Det blåste och det är ju ett blåshål kring Östersund, så man kan känna sig hemma igen.

 

När vi körde från tomten åkte vi och åt och sen köpte vi batteri till husvagnen.

Din pappa sa när vi körde att anledningen till att vi inte har rasat helt och hållet är ju för att vi dels har en grundtrygghet och sen har vi fått ett bra bemötande och förklaring i Lycksele. Hade vi inte varit trygga i oss själva, trygga med varandra och har många vänner och familj som stöttat oss hade vi inte varit där vi är idag. Då hade vi mått ännu sämre och vägen tillbaka hade varit mycket jobbigare. Nu känner man sig ganska bra men märker ju när det inte blir som man tänkt sig att man reagerar mycket snabbare och mer än vi skulle ha gjort innan du föddes.

 

På hotellet la vi oss i var sin säng med var sin dator. Din mamma försökte titta på tv men din pappa pratade i telefon så jag fick gissa lite vad de sa. Han planerade med sin morbror om när vi behöver hjälp i sommar.

Gick ner och fikade lite och sen när vi kom upp somnade vi. Din mamma var så otroligt trött, det tog verkligen på krafterna att jobba igår.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards