Direktlänk till inlägg 10 maj 2008

Käre Gabriel 10 maj

Av Carina - 10 maj 2008 20:29

Sov oroligt, vakande varannan timme och kollade på klockan. Drömmer så otroligt mycket om nätterna men jag minns inte mycket men jag vet att jag var mitt i något då jag vaknade och det är likadant då jag vaknar på natten.

Låg och pratade en stund innan vi gick upp, vi visste ju att vi hade mycket att göra så då var det extra lätt att ligga kvar. Men har svårt att kliva upp på morgonen, det är så mysigt att ligga kvar och kramas.

 

Det är ju sommar nu, det gick från vinter till sommar direkt och hoppade över våren. Men det är ju underbart att kunna gå ute i shorts och bikini överdel då man jobbar i trädgården. Vi skulle ju jobba ute idag så det var ju bra att det var fint väder.

 

Efter frukosten gick din mamma ut och tog tag i gräsklippningen, det är din mamma som står för gräsklippning både i Ljusdal och i Sundsvall. Nu fick jag klippa sakta för att jag hade multiklippen i men det gör ju inget i denna sommar värmen. Fick tömma uppsamlaren många gånger, många fler än vad jag trodde själv. Det tar sin lilla tid att klippa gräsmattan, jag har ju stor tomt.

När jag gick där och klippte kom tanken på mat upp, ingen av dina föräldrar tycker om att laga mat, är inte speciellt duktiga på det heller. Det blir ofta din mamma som får stå för maten fast att hon inte vill så nu tänkte jag att det skulle bli ändring på det. Vi äter ju gröt på helglunchen och det är ju lätt att fixa och då kan man göra sin egen gröt. Men middagen ska jag föreslå att vi lagar tillsammans.

 

Så jag gick upp till din pappa som satte lister i rummet uppe och föreslog min ide. Han nappade på det och då bestämde vi att så gör vi. Din pappa som har en matklocka inbyggd säger till när det är dags för att laga mat och sen lagar vi det tillsammans.

 

Efter lunchen var din pappa nästan färdig inomhus och sen kom han ut och började med altanen. Det ska bli en ram runt under altanen, så man inte ser in under. Han sågade och mätte och jag hjälpte honom sen att sätta upp dem men det gick fort. Din mamma krattade uppfarten, din mamma gör sånt som inte syns lika tydligt och det är lite retligt. Jag tvättade också hur många maskiner tvätt som helst, det har inte blivit av de sista veckorna och nu var det fullt i källaren. Det är ju skönt när man kan hänga ut tvätten.

 

Vi lagade mat tillsammans och nu hade din mamma hittat lite nya recept som vi ska prova så idag blir det kycklings kalops. Det är mycket trevligare att laga maten tillsammans och så blir din mamma inte lika sur när hon får hjälp. Maten blev god fast vi får nog ändra lite till nästa gång. Satt ute och åt och det är ju underbart!

 

Vi har inte tid att vila för mycket så vi var fort igång igen. Men vi hann med mycket under dagen så vi var rätt så nöjda när vi satte oss i tv soffan efter dusch och bad. Din pappa läste på lite av sin läxa och din mamma kollade på Körslaget.

 

Vi la oss tidigt men innan vi somnade låg vi en sväng på spikmattorna. Efter sådana hårda arbetsdagar och sommar värmen gör ju att man blir helt slut.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards